Zonguldak'ta Anlamlı Bir Sergi

GÜNCEL - 19-09-2024 13:25

Zonguldak'ta Anlamlı Bir Sergi

Zonguldak Valiliği, Muharip Gaziler Derneği'nin düzenlediği anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı. 

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen sergi, gazilerimizin kahramanlıklarını ve fedakârlıklarını bir kez daha ön plana çıkardı.

Serginin Açılışı

Serginin açılış kurdelesini, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başta olmak üzere, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Zonguldak İl Garnizon Komutanı Albay Mustafa Güzel, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen, Zonguldak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Candaş, Zonguldak il Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Yılmaz, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP Zonguldak iI Başkanı Devrim Dural, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz kesti.

Sergide Neler Var?

Sergide, gazilerimizin savaş yıllarından günümüze uzanan hatıraları, fotoğrafları ve kişisel eşyaları yer aldı. Ziyaretçiler, sergi sayesinde gazilerimizin yaşadığı zorlukları ve gösterdiği kahramanlıkları daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Protokol Üyelerinden Katılım

Sergiyi gezen protokol üyeleri, sergilenen eserler hakkında bilgi alarak gazilerimize olan minnetlerini dile getirdi. Özellikle gazilerimizin vatan için gösterdiği fedakârlıkların önemi vurgulandı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Zonguldak'ta Elektrikli Battaniye Faciası:  Genç Öğrencile Tehlike Atlattı!

Zonguldak'ta Elektrikli Battaniye Faciası: Genç Öğrencile Tehlike Atlattı!

19-09-2024 - GÜNCEL

Zonguldak'ta Beş Katlı Binada Yangın Panigi!

Zonguldak'ta Beş Katlı Binada Yangın Panigi!

19-09-2024 - GÜNCEL