ZGC’DEN MEHMET TÜRK’E VEDA ZİYARETİ

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC), Burdur’a tayin olan Zonguldak Vali Yardımcısı Mehmet Türk’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

GÜNCEL - 16-07-2024 20:00

ZGC’DEN MEHMET TÜRK’E VEDA ZİYARETİ

Yapılan ziyarette Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, ZGC Başkan Yardımcısı Ercan Demir ve ZGC Genel Sekreteri Sermet Aksu hazır bulundu.

Vali Yardımcımız Mehmet Türk’ü unutmayacağız…

Başkan Akbıyık ziyarette‘’Zonguldak Vali yardımcılığı görevinde 5 yıldır ilimizde görev yapan, cansiperane çalışan ve ilin her anında derin hafızası olan Sayın Vali Yardımcımız Yürl’ün ilimizden ayrılmasına üzüldük, yeni bir ile ise gitmesine o ilimiz adına sevindik.’’ dedi.

Başkan Akbıyık, ‘’Vali Yardımcımız Türk, son 5 yılda üç valimiz ile birlikte çalıştı.

Erdoğan Bektaş Valim, Mustafa Tutulmaz Valim ve Osman Hacıbektaşoğlu Valim olmak üzere üç önemli ve değerli vali ile birlikte. Çok zor dönemlerde görevler yaptı. Birçok sorunun da üstesinden geldi. Şehrimize, il geneli çok büyük katkılar verdi.Sevildi ve sevdirdi. Zonguldak basınına ve ilin en önemli STK’ sı ZGC’ ye de ayrı bir önem ve değer verdi.

Bizler Zonguldak basınına verdiği önem ve değer için, ZGC olarak çok teşekkür ediyoruz. Şu bir gerçek ki, Sayın Vali Yardımcımız Türk, Zonguldak’ta çok derin izler bıraktı. Bunlar unutulmayacaktır. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.

Türk, Zonguldak çok farklı ve ayrıcalıklı il, gücünün de farkına varmalı’’

Vali Yardımcısı ehmwt Türk, ziyaret için teşekkür ederek, ‘’Zonguldak’ta çok dolu bir 5 yıl geçirdik. Önemli çalışmalara imza attık. Şehrin her yerinde izler bıraktık. Bırakmaya çalıştık. Birçok projelere öncülük ettik. Devlet görevlerimizi eksiksiz yerine getirmek için mücadele ettik. Üzerine kata kata yol aldık.Zonguldak çok farklı ve ayrıcalıklı il, gücünün de farkına varmalı.

Zonguldak basını ile ilgili ayrı bir sayfa açarsak, yerel basın çokfarklı ve nitelikli.Önemli görevler yerine getiriyor. Zonguldak yerel basını birçok il’ den çok daha güçlü konumda. ZGC ise ilin en önemli ve lider STK’sı. Çok başarılı çalışmalara imza atıyor. Başkan Derya Akbıyık ve yönetimi kutlarken, il için yaptıkları olağanüstü çalışmalar için ayrıca da tebrik ediyor ve kutluyorum.’’ dedi. 

Ziyaret geriye dönük yaşanmış olaylar, fikir alışverişi ve sohbet  ile devam ederek, toplu foto çekimi ile sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Batuhan Darakçı ve Kübra Köse Nişanlandı

Batuhan Darakçı ve Kübra Köse Nişanlandı

24-08-2024 - GÜNCEL

Karapınar Köyü'nde Pilav Şenliği

Karapınar Köyü'nde Pilav Şenliği

24-08-2024 - GÜNCEL