Yeni hizmet binasında ilk toplantı

Zonguldak Kokaksu’da yeni meclis binasının tamamlanmasının ardından ilk toplantı yapıldı.

GÜNCEL - 01-06-2023 16:55

Yeni hizmet binasında ilk toplantı

Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Haziran ayı 1. birleşimi gerçekleştirildi.

 

Açılış ve Yoklamanın ardından il Genel Meclisimizin birleşimine ait, toplantı tutanak özeti okunarak oylandı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

 

İl Genel Meclisi Başkan Necdet Karaveli meclis'te yaptığı konuşmada yeni hizmet binasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi ve ayrıca Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini değerlendirerek 85 milyon Kazandı" dedi.

 

Mecliste Devrek İlçesi İsabeyli Köyü Hayrat Membanın, İsabeyli Köyü adına tahsisinde sakınca olmadığı belirtilmiş olup, Memba Tahsis Komisyonu tarafından hazırlanan “İçme Suyu Memba Tahsis ve Tevzii Komisyonu Raporu” ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Plan ve Bütçe, Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 18 – 14 – 18 – 20 sayılı raporlarının görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz'da mecliste yaptığı konuşmada yeni hizmet binasının tamamladıklarını ve eksiklikleri de kısa sürede gidereceklerini söyledi.

AK Parti İl Genel Meclisi grup başkan Vekili İsmail Terzi yaptığı konuşmada, yeni hizmete giren İl Genel Meclisi hizmet binası hayırlı olsun dileğinde bulunarak, " Hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Inşallah hayırlı çalışmalar yaparız" dedi.

Ayrıca 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde değerlendiren İsmail Terzi, " Bunun akabinde de iki tur seçim yapıldı. Mayıs ayı içinde on dört Mayıs yirmi sekiz Mayıs seçimler gayet sakin ve normal geçti. Ben bütün siyasi partideki bilhassa burada bulunan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Kendileriyle her türlü ortamlarda karşılaştık. Hiçbirbirimizi kırmadan gayet centilmence bir seçim oldu. Allah'a hamdolsun Milletimiz var olsun. Milletin de takdiriyle tekrar AK Parti, Cumhur İttifakı görevinin başında millet, tekrar devam dedi. Inşallah biz de bundan sonra görevimizin bilincinde olaraktan, şımarmadan tek gayemiz millete hizmet olduğumuz bilinciyle görevlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Inşallah bu konuda da Cenabı Allah bize başta irademizi sağlam kılsın. Inşallah Cenabı Allah bizi sapıttırmasın ve hayırlı hizmetler yapmayı eskiden olduğu gibi yine bu önümüzdeki dönemde de Cenabı Allah bizlere belasız, kazasız milletimize hizmet etmeyi nasip etsin diyorum. Teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Gelecek toplantının, gün ve saatinin belirlenmesiyle meclis tamamlandı.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Muhtarın Feryadı:

Muhtarın Feryadı: "Hayvanlara Böyle Mi Davranılır?"

05-10-2024 - GÜNCEL

Zonguldak'ta Vatandaşlar Park Sorunundan Yıllarca Mağdur

Zonguldak'ta Vatandaşlar Park Sorunundan Yıllarca Mağdur

05-10-2024 - GÜNCEL