Mustafa Çağlayan: Kahramanlık Destanı Sonsuza Dek Anılacak!

Zonguldak AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak, milletin kahramanlık destanını dile getirdi. Çağlayan, 15 Temmuz akşamı demokrasi nöbetine tüm vatandaşları davet etti.

GÜNCEL - 14-07-2024 23:08

Mustafa Çağlayan: Kahramanlık Destanı Sonsuza Dek Anılacak!

Mesajında Çağlayan şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli Hemşehrilerim;

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünde, vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz.

15 Temmuz 2016 gecesi, hain darbe girişimine karşı milletimizin gösterdiği destansı direniş, dünya tarihine altın harflerle kazınmıştır. Bu kara gecede, kadın-erkek, genç-yaşlı demeden meydanlara inen kahraman milletimiz, tankların, uçakların, bombaların karşısında durarak demokrasimize ve milli iradeye sahip çıkmıştır.

O gece, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethederken gösterdiği üstün mücadelesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş savaşında verdiği mücadele gibi tarihimizin büyük kahramanlarının gösterdiği kararlılık ve cesaret bir kez daha necip milletimiz tarafından gözler önüne serilmiştir. Milletimiz, ömrünü milletine vakfetmiş ve yedi düvelle mücadele etmekle geçirmiş olan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara dökülerek, hainlere karşı canını siper etmiştir. Şehitlerimiz, kanlarıyla bu toprakları sulamış, bizlere özgür ve bağımsız bir vatan bırakmışlardır.

Bizler, bu topraklar üzerinde yaşayan her bir fert olarak, o kahramanların emanetine sahip çıkma sorumluluğundayız. Demokrasiye, milli iradeye ve cumhuriyetimize olan inancımızı her daim diri tutmalı, birlik ve beraberlik içinde yarınlara umutla bakmalıyız.

15 Temmuz'un yıl dönümünde, aziz milletimizin kahramanlık destanını bir kez daha hatırlatmak ve bu ruhu gelecek nesillere aktarmak amacıyla, 15 Temmuz akşamı demokrasi nöbetine, valilik ve kaymakamlıklarımızın düzenlediği programlara tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Unutmayalım ki; bu vatan, uğrunda can veren kahramanlarımız sayesinde özgür ve bağımsızdır. Her daim uyanık ve güçlü kalmak zorundayız.

Vatanımızın birlik ve beraberlik içinde, aydınlık yarınlara ulaşacağına olan inancımız tamdır. Bu vesileyle bir kez daha milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.

Selam ve Saygılarımla

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Feyyaz Öz; Bayrağı Devrediyorum

Feyyaz Öz; Bayrağı Devrediyorum

21-08-2024 - GÜNCEL

Bakan Bolat'tan Zonguldak Esnafına 50 Milyon TL Destek Müjdesi

Bakan Bolat'tan Zonguldak Esnafına 50 Milyon TL Destek Müjdesi

21-08-2024 - GÜNCEL