Mustafa Çağlayan AK Parti'nin kuruluş yıldönümünü kutladı

AK Parti  Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti'nin kuruluşun 23. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

GÜNCEL - 13-08-2024 23:16

Mustafa Çağlayan AK Parti'nin kuruluş yıldönümünü kutladı

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan;

Kıymetli Hemşehrilerim,

AK Parti olarak, 23 yıldır milletimizin teveccühü ile çıktığımız bu kutlu yolda, Türkiye'yi daha güçlü, daha müreffeh ve daha özgür bir ülke haline getirmek için durmaksızın çalışıyoruz. Bu süreçte, milletimizin her daim yanımızda duran desteği ve güveni, en büyük ilham kaynağımız olmuştur. 2001 yılında "Erdemliler Hareketi" olarak başladığımız bu kutlu yürüyüşte, Türkiye'yi her alanda ileriye taşımayı hedefledik ve Allah'a hamdolsun ki bu hedef doğrultusunda büyük mesafeler kat ettik.

AK Parti'nin liderliğinde, ülkemiz her türlü zorluklara göğüs gererek, ekonomik ve demokratik reformlarla dünyada saygın bir konuma ulaşmıştır. Eğitimden sağlığa, savunmadan altyapıya kadar birçok alanda gerçekleştirdiğimiz devrim niteliğindeki projeler, milletimizin refahını artırmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak amacıyla atılmış adımlardır. Bu yolda, Zonguldak’ımızın da AK Parti davasına kattığı güç, hepimiz için büyük bir iftihar vesilesidir.

Zonguldak, milli iradenin tecelli ettiği her dönemde AK Parti’ye olan sadakati ve bağlılığıyla örnek bir şehir olmuştur. Tarihin her safhasında, emeği ve alın teriyle ülkemizin kalkınmasına katkı sunan Zonguldaklı hemşehrilerimiz, Türkiye’nin geleceğine olan inançlarını her daim güçlü tutmuştur. Sizlerin bu aziz şehre ve ülkemize olan sevdası, bizi daha nice 23 yıllar boyunca hizmet etmeye teşvik etmektedir. Zonguldak'ın kalkınması ve gelişmesi için ortaya koyduğumuz projeler, sizlerin desteğiyle her geçen gün daha da büyüyecek ve şehrimizi hak ettiği yere taşıyacaktır.

Bu vesileyle, milletimizin partisi olan AK Parti'mizin 23. yıl dönümünü tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleyeceğimize olan inancım tamdır. Bu kutlu yürüyüşte, birlik ve beraberlik içinde, milletimizin her ferdine dokunan hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.

Bu vesileyle partimizi zorlukla ve emekle kuran kurucularımıza hayatta olanlara sağlık ve huzur diliyor, dünyasını değişmiş olanlara Rabbimden rahmet diliyorum. Partimizin kuruluşundan bugüne görev almış herkese şükranlarımı sunuyorum. 

Rabbim, birlik ve beraberlik içinde, milletimizin daha nice başarılarla dolu yıllara ulaşmasını nasip etsin.

Selam ve dua ile.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Zonguldak'ta Elektrikli Battaniye Faciası:  Genç Öğrencile Tehlike Atlattı!

Zonguldak'ta Elektrikli Battaniye Faciası: Genç Öğrencile Tehlike Atlattı!

19-09-2024 - GÜNCEL

Zonguldak'ta Beş Katlı Binada Yangın Panigi!

Zonguldak'ta Beş Katlı Binada Yangın Panigi!

19-09-2024 - GÜNCEL