Kozlu için aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti Zonguldak 2.’ci sıra Milletvekili Adayı Tolga Gören, CHP Kozlu Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

SİYASET - 14-11-2023 16:08

Kozlu için aday adaylığını açıkladı

14 Mayıs Genel seçimlerine İYİ Parti Zonguldak 2.’ci sıra Milletvekili Adayı olarak giren Tolga Gören’in 6 ay sonra dümeni kırarak CHP Kozlu Belediye Başkan aday adayı olarak orta çıkması şaşkınlığa neden oldu.

Tolga Gören, İyi Parti Milletvekili adayı olarak yaptığı açıklamada vatandaşların siyasete olan güveninin kalmadığını açıklamış, Elif gibi dimdik olmak düsturu ile hareket edeceğini söylemişti.

Gören şu açıklamayı yapmıştı; Memleketimizde ve ülkemizde siyaset ve siyasetçiye olan güvenin olmadığını görüp,gücüm yettiğince bu güveni artırmaya çalıştım ve çalışacağım… Siyasi hayatıma ELİF GİBİ DİMDİK OLMAK düsturu 

ile durmadan devam edeceğimi belirtmek isterim!

TOLGA GÖREN Kimdir?

1980 doğumluyum. Ben Kozlu Sivriler köyünde doğdum. İlkokulu köyümüzdeki Cumhuriyet ilkokulunda bitirdim. Ortaokulu Kozlu ortaokulunda, liseyi Çelikel lisesinde okudum. 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünü kazandım. 2005 mezunuyum. Aktif fizyoterapist mesleğini devam ettiriyorum. 2005 yılından beri 18 yıldır mesleğimi icra ediyorum. 10 yıldır kendi iş yerim var. Ortağıyım ve aynı zamanda çalışanıyım. Aktif olarak çalışıyorum. Çocuklarla ilgili dernek kurduk. Kozlu Mutlu Çocuklar Derneği Şubesi Başkanıyım.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Parti Zonguldak'ta Vatandaşlarla Buluşuyor

AK Parti Zonguldak'ta Vatandaşlarla Buluşuyor

25-09-2024 - SİYASET

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi için süreç basladı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi için süreç basladı

19-09-2024 - SİYASET