Federasyon Başkanı Çolak çocuklara buluştu

Almanya Türk Federasyonu Başkanı Çetin Çolak, Kur’an kursuna giden çocuklara kahvaltı programı düzenledi.

GÜNCEL - 11-08-2023 12:43

Federasyon Başkanı Çolak çocuklara buluştu

Almanya Türk Federasyonu Başkanı Çetin Çolak, Ontemmuz’da bulunan Bilali Habeş Camii Kur’an kursuna giden küçük öğrencilere kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen kahvaltı programında çocukların öğrendikleri kuran’ın daha kalıcı olmasını sağlayarak bir yandan da Ülkü Ocaklarını çocuklara tanıtarak sevdirmek oldu. Kahvaltı programında çocuklarla buluşan Başkan Çolak,’’çocuklarımıza bu değerleri öğreterek onların kalbinde yer kazanıp yüzlerinde ki gülücük olmak bize mutluluk veriyor’’ şeklinde konuştu.

Almanya Türk Federasyonu Başkanı Çetin Çolak’ın açıklamaları şu şekilde; “Tabii ki bizim derdimiz bir neslin kurtulması için onların korunması, kollanması ve muhafaza edilmesi noktasında dini, milli, tarihi ve kültürel değerlerin kaybolmaması için onları bu değerler çerçevesinde toparlayıp güzel bir yaşam oluşması, hayatlarının bu şekilde devam etmesi için yaz kursunda görmüş oldukları eğitimin daha kalıcı, daha sevdirici olabilmesi adına çocuklarımız o zaman bu tür etkinliklerde işte soğuma maksatlı dondurma işte meyve amaçlı karpuz, kavun ikramı ve dün de şehrimizin iş adamlarından olan Hakan Özkan Coşkunoğlu Şirketler Kurulu Başkanı kardeşimin riyasetinde bizlerin de desteği ve birlikteliğiyle çocuk Coşkunoğlu'nda güzel bir kahvaltı programlarıyla sevilmelerine ve mutlu olmalarına sebep olduk.

Tabii bu da bize onur ve gurur veriyor. Tabii buradaki amacımız bu çocukların bir şekilde bizim hayat mücadele içerisindeki ideolojimiz olan Ülkü Ocakları'nın sergilenmesi, tanıtılması onların bu davaya şimdiden yer edinmiş olmaları önemliydi. Bunu da o çocukların dünkü kahvaltı esnasındaki gülücüklerin de güler yüzlerinde, tebessümlerini de gördük. Tabii bu da bize büyük bir mutluluk veriyor. Tabii biz zaman zaman Almanya Türk Federasyonu Ülkü Ocağı olarak Zonguldak Ülkü Ocaklarımızla bu tür etkinliklerde, bu tür faaliyetlerde her zaman oluyoruz. Biz Almanya Türk Federasyonu ve Ülkü Ocağı olarak gerek ramazan ayı içerisindeki Ramazan kampanyalarına, gerek Kurban Bayramı süresi içerisindeki kurban desteklerinin her zaman önem veriyoruz. Ocağımızı destekliyoruz. Ocağımızın yanında hiçbir zaman kendilerinden uzak olmadığımızı belirtiyoruz. Bu da bize mutluluk veriyor” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Muhtarın Feryadı:

Muhtarın Feryadı: "Hayvanlara Böyle Mi Davranılır?"

05-10-2024 - GÜNCEL

Zonguldak'ta Vatandaşlar Park Sorunundan Yıllarca Mağdur

Zonguldak'ta Vatandaşlar Park Sorunundan Yıllarca Mağdur

05-10-2024 - GÜNCEL