Çağlayan Zonguldak halkının bayramını kutladı

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan Zonguldak halkının bayramını kutladı

GÜNCEL - 15-06-2024 19:03

Çağlayan Zonguldak halkının bayramını kutladı

Çağlayan mesajında şu ifadelere yer verdi;

Mübarek Kurban Bayramı'nın milletimize ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Bu özel günlerde, paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Kurban Bayramı, bizlere fedakarlığın, dayanışmanın ve kardeşliğin ne kadar kıymetli olduğunu gösteren anlamlı vesilelerden biridir. Kurban ibadetiyle hem Rabbimize olan bağlılığımızı ifade ediyor, hem de ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle ekmeğimizi bölüşerek toplumsal dayanışmamızı güçlendiriyoruz. Bayramlarımızı sevinçle kutlarken, Gazze’de yaşanan insanlık dramını da unutmuyor, oradaki ve dünyadaki mazlum kardeşlerimiz için Rabbimize dua ediyor, yardım diliyoruz.

Bayramlar, kırgınlıkları unutup, birlik ve beraberlik içinde olma zamanıdır. Hep birlikte el ele vererek, dargınlıkları geride bırakıp, sevgi ve hoşgörü ile daha güçlü bir toplum oluşturabiliriz. Kurban Bayramı’nın bu anlamlı gününde, komşularımızı, yaşlılarımızı ve ihtiyaç sahiplerini unutmadan, onların bayram sevincine ortak olmalıyız. Birlik ve beraberliğimiz, sevgi ve hoşgörümüzle daha güzel yarınlar inşa edebiliriz.

Bayramın 2. Günü saat 14:00’te il başkanlığımızda ki bayramlaşmaya tüm hemşehrilerimi davet ediyor, bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Bayramın, ilimizde, ülkemizde ve dünyada barışa ve kardeşliğe vesile olmasını yürekten temenni ediyorum. Hepinize sevdiklerinizle birlikte huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.

Selam ve Saygılarımla

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Zonguldak'ta Bayram Sonrası Trafik Denetimi: Gazipaşa Caddesi'nde Sürücülere Kimlik Kontrolü!

Zonguldak'ta Bayram Sonrası Trafik Denetimi: Gazipaşa Caddesi'nde Sürücülere Kimlik Kontrolü!

22-06-2024 - GÜNCEL

Zonguldak'ta Kan Bağışı Fırsatı!  Gazipaşa Caddesi'nde Kan Bağış Aracı

Zonguldak'ta Kan Bağışı Fırsatı! Gazipaşa Caddesi'nde Kan Bağış Aracı

22-06-2024 - GÜNCEL