Anne ve 10 yaşındaki oğlu trenin altında burnu bile kanamadan kurtuldu

Zonguldak’ın Acılık semtinde otomobille ters şeride giren anne D.O ve çocuğu N.O trenin altında kaldı. Feci olayda anne D.O ve çocuğu N.O burunları bile kanamadan kazadan kurtuldu.

GÜNCEL - 11-01-2023 19:45

Anne ve 10 yaşındaki oğlu trenin altında burnu bile kanamadan kurtuldu

Kaza akşam saatlerinde Acılık semtinde meydana geldi. İddiaya göre 34 FU 9375 plakalı Mercedes marka otomobil sürücüsü 46 yaşındaki D.O isimli kadın, 10 yaşındaki oğlu N.O ile birlikte ters şeride girdi.Ardından otomobilin geçtiği esnada yük treni anne D.O ve oğlu N.O’nun bulunduğu otomobile çarptı. Çarpma esnasında otomobil duvar ve trenin arasında sıkıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Anne ve oğlu burnu kanamadan kurtuldu.

Öte yandan kaza sırasında anne D.O ve 10 yaşındaki erkek çocuğu N.O kendi imkanları ile aracın arka camından çıktı. Şans eseri olayda anne D.O ve oğlu N.O kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Trenin altında kalan otomobil dakikalarca kurtarılmayı uğraşıldı.

Kazanın ardından trenin arasında sıkışan otomobil için ekipler dakikalarca uğraştı. İtfaiye ekipleri önce herhangi bir patlama riski nedeniyle otomobilin bağlantılarını söktü. Ardından trenin kontrollü şekilde ilerlemesiyle hurdaya dönen araç sıkıştığı yerden kurtarıldı. Hurdaya dönen araç çekici yardımıyla yoldan çekilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Muhtarın Feryadı:

Muhtarın Feryadı: "Hayvanlara Böyle Mi Davranılır?"

05-10-2024 - GÜNCEL

Zonguldak'ta Vatandaşlar Park Sorunundan Yıllarca Mağdur

Zonguldak'ta Vatandaşlar Park Sorunundan Yıllarca Mağdur

05-10-2024 - GÜNCEL