AK PARTİ TÜRK OCAĞI VE GAZİLERİ UNUTMADI

AK Parti İl Teşkilatı ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. AK Parti İl Teşkilatı Muharip Gaziler Derneği ve Türk Ocağını ziyaret etti.

SİYASET - 27-01-2023 19:39

AK PARTİ TÜRK OCAĞI VE GAZİLERİ UNUTMADI

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Başkan Avcı, iki dernekte yaptığı ziyaretlerde başkanların sıkıntıları dinleyerek, çözüm için fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti İl Teşkilatından yapılan açıklamada, “İl Başkanımız Muammer Avcı ve İl Başkan Yardımcılarımız ile beraber Türk Ocağı Şube Başkanlığına misafir olduk. Görüş ve önerilerini aldık, güzel ve verimli bir ziyaret oldu.

Kendilerine göstermiş oldukları misafir perverlik için teşekkür ediyoruz.İl Başkanımız Muammer Avcı ve İl Başkan Yardımcılarımız ile beraber Türk Ocağı Şube Başkanlığına misafir olduk. Görüş ve önerilerini aldık, güzel ve verimli bir ziyaret oldu. Kendilerine göstermiş oldukları misafir perverlik için teşekkür ediyoruz. İl Başkanımız Muammer Avcı ve İl Başkan Yardımcılarımız ile beraber Muharip Gaziler Derneği Başkanını ve yönetimini ziyaret ettik. Görüş ve önerilerini aldık, güzel ve verimli bir ziyaret oldu. Kendilerine göstermiş oldukları misafir perverlik için teşekkür ediyoruz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi için süreç basladı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi için süreç basladı

19-09-2024 - SİYASET

Başkan Yıldız Aday Olmayacak!

Başkan Yıldız Aday Olmayacak!

13-09-2024 - SİYASET