'Ahirette hesaplaşacağız’

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, yerel bir gazetenin yaptığı ‘Deprem Bölgesine Vip araçla gitti’ haberine deprem bölgesi Kahramanmaraş’da cevap verdi.

GÜNCEL - 22-02-2023 13:08

'Ahirette hesaplaşacağız’

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, “Senin tasmanı tutanlarla gün geldiğinde ahirette hesaplaşacağız. Burada bütün belediye başkanlarımız yurdum insanları gayret gösteriyor. Ama siz oturduğunuz yerden yalan dolan gıybetle insanların moralini bozmaya çalışıyorsunuz. Yazdıklarında bir tane doğru olmayan arkadaş hakkında yasal haklarımızı arayacağız”dedi.

Başkan Alan’ın açıklaması şu şekilde;

“Pazar günü akşam yola çıkmıştık. Pazartesi sabahtan beri Kahramanmaraştayız. Depremin dördüncü günü olan perşembe günü de gelmiştik. Burada yaraların biran önce sarılması, depremzede vatandaşların biran önce bu motivasyondan çıkarak biran evvel hayatın normalleşme adına bu motivasyondan çıkarak biran evvel hayatın normalleşmesi adına hem kozlu belediyemiz hem kilimli belediyemiz hem Zonguldak belediyemiz olarak buradaydık. Döktükten sonra cumhurbaşkanımı sayın Recep Tayip Erdoğan’ın emri ile yerel yönetimle genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhasekinin talimatı ile Kahramanmaraş merkezde olan on iki Şubat Belediyesi koordinasyon yapmak üzere birlikte hareket etmek üzere görevlendirildik. Ve 3 gündür buradayız. Burada yaraların sarılması İl afet merkezi koordinasyonu liderliğinde on iki şubatta ki 45 bin nüfusta ki yaşayan depremzede vatandaşların dertleri ile dertlenmek için yaralarına bir parça merhem olmak için milletvekili Ahmet Çolakoğlu zaten Kahramanmaraş Koordinatörü. Onunla beraber 3 belediye başkanı gayret gösteriyoruz. Ama ne yazıkki sabah uyandığımızda Zonguldakımız da ki bir yerel gazetede göreve geldiğimiz günden beri bizleri eleştirmek için başka görev edinmemiş. Gerçekten içimiz parçalandı moralimiz bozuldu. Başlıkta şöyle diyor lüks araçla Kahramanmaraş’a gittiler. Değerli arkadaşlar bu buraya ikinci gelişimiz. Arkadaşlar bu araca ne belediyemizin kasasından ne kira parası ne de mazot parası vermedik. Hepsini denizden karşıladık. Tabi bu kişiler herkesi kendileri gibi zannediyorlar.Asrın felaketinin yaşandığı Maraş merkezde bizlerin ve vatandaşlarımızın moralini bozmaya çalışıyorlar. Ne yaparsanız yapın bizim milletimizin yanında olmak sevdamızdan vazgeçiremeyeceksiniz. Ona diyecek tek şeyim var. Be şerefsiz, be ahlaksız, be utanmaz, sen herkesi kendin gibi zannettin. Senin tasmanı tutanlarla gün geldiğinde ahirette hesaplaşacağız. Burada bütün belediye başkanlarımız yurdum insanları gayret gösteriyor. Ama siz oturduğunuz yerden yalan dolan gıybetle insanların moralini bozmaya çalışıyorsunuz. Yazdıklarında bir tane doğru olmayan arkadaş hakkında yasal haklarımızı arayacağız” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Zonguldak'ta Elektrikli Battaniye Faciası:  Genç Öğrencile Tehlike Atlattı!

Zonguldak'ta Elektrikli Battaniye Faciası: Genç Öğrencile Tehlike Atlattı!

19-09-2024 - GÜNCEL

Zonguldak'ta Beş Katlı Binada Yangın Panigi!

Zonguldak'ta Beş Katlı Binada Yangın Panigi!

19-09-2024 - GÜNCEL