Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 22. dönem Zonguldak milletvekili Harun Akın, Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

GÜNCEL - 17-09-2024 17:02

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, CHP 22. dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Harun Akın’da, “Zonguldak’ın önemli bir camiasını ziyaret ettik. Öncelikle çok değerli bir mekanınız var. Burada yapılan önemli bir durum basın sitesi var. Tekrar teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi. 

SİYASETİ BIRAKMADIM

Harun Akın gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Zonguldak’ın dışında yapmış olduğum işler var ben Zonguldak‘tan kopmadım. Zonguldak‘ta hala daha şu anda doğduğum baba evi açık. Zonguldak’a bir iş yerim var yani Zonguldak‘ta öyle bağımı koparmış bir insan değilim mümkün olduğunca da tabi hepsi olamasa bile dostlarımızın düğünlerine yine dostlarımızın cenazelerine gelmeye çalışıyorum veya davet edildiğiğimiz bir organizasyon varsa onlarda bulunmaya çalışıyorum ama geldiğimde de böyle işte bugün yaptığımız gibi Zonguldak‘ta sizler aracılığıyla da mesajlarımızı iletiyoruz buluşmaya çalışıyoruz yani siyaseti bırakmadık.” 

BAŞKANIMIZA GÜVENİYORUM

“Belediye başkanımız bana göre işte dünde kent lokantasını açtı bu kent lokantasıda Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir belediye başkanının başlattığı ve Türkiye’ye hızla yayılan çok önemli bir açığı da kapatan bir çalışma hızlı bir şekilde bunu yaptı. Daha iyilerini yapacağına inanıyorum kendisine inanıyorum güveniyorum başarılar diliyorum diliyorum.” 

TTK’NIN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞİYOR 

Kit reformu ile ilgili konuşan Akın, “TTK‘nın beyin ölümü gerçekleşiyor diye hatta bazı gazetelerde manşete de çıkmıştı. TTK bugün bu hale gelmedi. Bu bizim her zaman için reddettiğimiz bu konu beni milletvekilliğinde de 2005 yanılmıyorsam maden kanunu kapsamında bunlarla ilgili çok ciddi bir performans sergiledik hatta gecenin üçünde TTK‘nın ruhsatını devredilmesini maddeden çıkarttık. Devretme diye bir ilave yapmışlardı. Avrupa tekrar enerjide kömüre dönerken bizim hala da Zonguldak gibi Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan 7000 kalori enerji olan bu kömürü çıkarmamak için hükümetin gayretine şaşırıyorum yani bu anlaşılır gibi değil. Bu saatten sonra ben değişecek şeyler konusunda pek umudum yok yani pek değişeceğini sanmıyorum ne istediklerse zamana yayarak hızlı bir şekilde yapılıyor yani onu görüyorum” dedi. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çağlayan'dan Gaziler Günü Mesajı

Çağlayan'dan Gaziler Günü Mesajı

18-09-2024 - GÜNCEL

Palamut Fiyatları Dipte! Zonguldak'ta Balık Şöleni Başladı!

Palamut Fiyatları Dipte! Zonguldak'ta Balık Şöleni Başladı!

18-09-2024 - GÜNCEL