GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-06-2024 20:09   Güncelleme : 20-06-2024 20:13

Zonguldak'ta Kapuz Plajı Çöplük Alanına Dönüştü!

Kapuz Plajı çöp dağına döndü.

Zonguldak'ta Kapuz Plajı Çöplük Alanına Dönüştü!

Zonguldak'ta yaz aylarının en gözde plajlarından biri olan Kapuz Plajı, çöp yığınları altında kayboluyor. Yetkililerin yetersizliği ve plaj ziyaretçilerinin bilinçsizliği nedeniyle plaj adeta bir çöp alanına dönüştü.

Çöp Kutuları Taştı, Vatandaşlar Çaresiz:

Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Kapuz Plajı'nda, atıkların birikmesi ve çöp kutularının yetersizliği nedeniyle plaj adeta çöp denizine dönüştü. Dolup taşan çöp kutularının boşaltılmaması, vatandaşları çöplerini yere atmaya mecbur bırakıyor. Bu durum ise kumsalda pis kokuya ve görüntü kirliliğine yol açıyor.

Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor:

Plajdaki çöp yığınlarına tepkiler çığ gibi büyüyor. Ziyaretçiler, yetkililerin bu soruna çözüm üretmesini talep ediyor. Sosyal medyada da #KapuzPlajıÇöpİçinde ve #ZonguldakKirliliği hashtag'leri ile tepkiler dile getiriliyor.

Yetkililer Ne Yapıyor?:

Zonguldak Belediyesi yetkilileri, Kapuz Plajı'ndaki çöp sorununu çözmek için çalışma yürüttüklerini açıkladı. Ancak sorunun köklü bir çözüme kavuşması için sadece yetkililerin çabası yeterli olmayacak. Vatandaşların da bilinçli davranarak çöplerini atık alanlarına atması ve plajın temizliğine katkıda bulunması gerekiyor.

Kapuz Plajı'nın Geleceği Tehlikede:

Kapuz Plajı'nın doğal güzelliği, çöp kirliliği nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Yetkililer ve vatandaşlar bu konuda acil önlem almazsa, Zonguldak'ın en güzel plajlarından biri kaybedilebilir.

 

WebmasterWebmaster