GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-08-2024 21:22   Güncelleme : 17-08-2024 21:28

Zonguldak'ta AK Parti Coşkusu: Enerji Bakanı Bayraktar'dan Müjdeli Haberler

AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısı Enerji Başkanı Alparslan Bayraktar’ın katılımıyla başladı.

Zonguldak'ta AK Parti Coşkusu: Enerji Bakanı Bayraktar'dan Müjdeli Haberler

AK Parti İl Danışma Kurulu Enerji Başkanı Alparslan Bayraktar’ın katılımıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı.

Konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Aydın, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, önceki dönem milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Divan Kurulu şu şekilde oluştu. Divan Kurulu Başkanı Erdal Mercimek, Başkan Yardımcısı Tülay Sayılı, Furkan Aydın, üye Hafize Keskin, Rabia Nur Kak yaptı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Ardından AK Parti’nin 23 yıl dönümü kapsamında video gösterisi izlendi.

Günün açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan,

“Zonguldak’ın gücü çalışkan insanlardan gelmektedir. Sayın Bakanım TTK’da bizlerin bacağı ağızları vardı. Zonguldaklı hemşirelerimiz helva satmıştır. Zonguldaklı hemşirelerimiz adam satmamıştır. Bugün partimiz yirmi üç yaşında. Bu parti siyasi organizasyon değil hepimiz için baba ocağı memleket gibidir. AK Parti güven saçan bir meşale olmuştur. Biz mesajı vatandaşımızdan alırız. Bize ancak millet yön veririz CHP’ye kim yön veriyor. Son zamanlarda gördük. 13 yıl cumhurbaşkanı adayı olmuş kendileri söylüyor. CHP’ye gönül verenler değil CHP’nin kurmayları ellerinde viski kadehleri ile alçaklar yön veriyor. Bizim temel farkımız millet yön veriyor. Mazlum ve masumların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “Bakanım sizin emeğiniz Zonguldak’ta çoktur. 23 yıl geçti. 23 yıldır bu salonlarda halkımıza hizmet için başarıya susamış topluluklarız. Başarmak için odaklandık. AK Parti hiç bir zaman ayrıcalık yapmamıştır. Taşkömürü konusunda oyun oynanmak istendi. Bakanımız noktayı koydu. Biz Türkiye Taşkömürü kurumuyla yürüyeceğiz dedi. Bakanımız alınan işçilerle önemi gösterdi”dedi.

AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt,

“Zaten bölgeden çıkmıyorsunuz. Yılmaz Tunç bakanımızla beraber sizin bölgenin bakanı olarak kabul ediyoruz. Sizi hiç yalnız bırakmayacağız. Zonguldak ve ilçelerimize en güzel hizmetleri götürmek için çalışmalarımızı yapıyoruz. Zonguldak’a en güzel hizmetleri alacağız”dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise,

“Bütün enerjinin başkenti Zonguldaktayız. Zonguldak Türkiye’nin enerjisine enerji katan enerjideki bağımsızlığı yolunda 150 yıldır olduğu büyük katkı sağlayan müstesna bir il. Enerjinin başkenti Zonguldak diyoruz. TTK ile bir anlamda ismi özleşen bu şehirde yeni bir hikaye yazıyoruz. Bizim doğum günümüz 14 Ağustos 3 gün kadar önceydi. 23 yıldır AK Parti hikayesi var. Umudun geleceğin adıdır AK Parti. 81 ilde doğalgaz kullanımı oldu. 31 geni faaliyetlerine çalışmalarına devam ediyor. aradeniz ürettiğimiz gaz 6 milyon metreküpe çıktı. Yani artık Türkiye’deki 20 milyon haneye 2.6 milyonunu Karadeniz’de Sakarya’da ürettiğimiz gazdan karşılıyor. İlk etapta Nisan ayına kadar 20 milyon metreküpe çıkaracağız. Cumhurbaşkanımız müjdesini verdi deniz üstü kuruyoruz. Şuanda yolda Eylül ayının sonunda Türkiye’de olacak. 2025 yılında Filyosa gelecek. 20 yıl boyunda 10 milyon metreküp gaz üreteceğiz”dedi. Özelleştirme yoktur. Türkiye Taşkömürü Kurumu Taş gibi yerinde durmaktadır” dedi.

Program İl Yönetiminin tanıtılmasının ardından sona erdi.

 

WebmasterWebmaster