GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-05-2024 08:09

Zonguldak Fen Lisesi Liseler Arası Müzik Yarışması'nda Şampiyon!

Zonguldak Fen Lisesi Liseler Arası Müzik Yarışması'nda Şampiyon!

Zonguldak Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Liseler Arası Müzik Yarışması'nın (ZONSES) üçüncüsü Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Heyecan dolu yarışmada Zonguldak'ın 8 farklı lisesinden müzik grupları sahne aldı.

Yarışmada jürinin değerlendirmesi sonucunda Zonguldak Fen Lisesi birinci, Bahçeşehir Koleji ikinci ve Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi üçüncü oldu. Şampiyon Fen Lisesi'ne ödülü Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem takdim etti.

Birbirinden güzel seslerin ve müziklerin sahnede buluştuğu ZONSES'te jüri üyeliği Sezen Aksu, Mustafa Sandal ve Hadise gibi ünlü isimlerden oluşan bir jüri tarafından yapıldı. 

Yarışmaya Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, ZBEÜ Rektör Yardımcısı Servet Karasu ve çok sayıda davetli katıldı.

ZONSES, Zonguldak'taki liselilerin müzik yeteneklerini sergilemeleri ve bu alanda kendilerini geliştirmeleri için önemli bir platform olmaya devam ediyor. 

 

WebmasterWebmaster