GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-05-2024 17:21   Güncelleme : 21-05-2024 17:23

ZGC'DEN POSBIYIK'A ZİYARET

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti.

ZGC'DEN POSBIYIK'A ZİYARET

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti. 

Gerçekleşen bu önemli buluşmada, medya ile yerel yönetim arasındaki iş birliği ve iletişimin güçlendirilmesi konuları ele alındı.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, ZGC Onur kurulu üyesi Şaban Yılmaz, ZGC Mali Saymanı Z. Aysun Doruk, ZGC denetim kurulu üyesi Süleyman Şen ile birlikte Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret ederek, yerel secimler sonrası altıncı kez belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ettiler ve kutladılar.

Ziyaret sırasında, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Ereğli'nin güncel konuları ve bölgedeki medya ile ilgili gelişmeler hakkında Başkan Posbıyık'la bilgi alışverişinde bulundu.

ZGC Başkanı Akbıyık ziyarette yerel seçimlerde altıncı kez başkan seçilen Posbıyık'ı tebrik etti. Akbıyık, ''Ereğli önemli bir ilçemiz yerel yönetimler olarak çok büyük ve zorlu görevler tabii ki sizleri bekliyor, tasarruf tedbirleri adına da çare bulunmalı. Birçok projenin de yapım için beklediğini biliyoruz, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum'' dedi.

Başkan Posbıyık ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, ''ZGC ilin bir markasıdır, Başkan Akbıyık ve ekibinin de çalışmalarını özellikle takip ediyoruz. Yerel seçimler sonrası oluşan tasarruf tedbirleri genelgesi elimizi kolumuzu bağladı. Ancak aşacağız onun çalışmalarını yapıyoruz, eğer böyle giderse festival yapmamız tehlikeye girer. Liman çalışmalarımız sürüyor. Liman menderesi ihale ettik. Liman bizim için çok önemli bir gelir kaynağı'' ifadelerini kullandı.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette, ilçe ve il geneli hakkında görüş alışverişi yapılarak, siyaset üzerine de değerlendirmeler de bulunuldu.

Özel görüşme toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

WebmasterWebmaster