GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-05-2024 21:58

Vali Yardımcısı Balcı'dan ZGC'ye Ziyaret

Vali Yardımcısı Balcı, Gazeteciler Cemiyeti'nin 35. Olağan Genel Kurulunda Seçilen Başkan Derya Akbıyık ve Yönetimini Tebrik Etti.

Vali Yardımcısı Balcı'dan ZGC'ye Ziyaret

Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Gazeteciler Cemiyeti'nin (ZGC) 35. Olağan Genel Kurulu'nda göreve gelen Başkan Derya Akbıyık ve yönetimini ziyaret ederek kutladı. Ziyarette Balcı ve Akbıyık, basının önemi ve Zonguldak'taki gelişmeler hakkında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Basın Kamu Hizmetidir

Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, basının bir kamu hizmeti olduğunu ve kamu görevini karşılıklı iletişim ve diyalog ile yürüteceklerinden emin olduklarını ifade etti. Balcı, "Uzun soluklu bir geçmişe sahip Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetimine başarılar diliyorum. İnşallah hayırlı hizmetler yapacaklardır" dedi.

Akbıyık: Valimizle Beraber Çalışmaya Devam Edeceğiz

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ise Vali Yardımcısı Balcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti 75 yıllık bir geçmişe sahip. Geçtiğimiz pazar günü 35. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Bu vesileyle sayın valimiz de bizleri tebrik etmek için ziyarette bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bizimle olması çok önemli. Valimizle beraber Zonguldak'taki basın camiası ve gazeteciler için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

 

WebmasterWebmaster