GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 00:00   Güncelleme : 20-01-2024 00:00

Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2024 yılında yapılacak köy yolları ve içme suyu projeleri değerlendirildi.

Valimiz Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen bir toplantıya katılan Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökcü ve ilgili birim müdürleri ile Köylere Hizmet Götürme Birliği personeli bir araya geldi. Bu toplantıda KÖYDES (Köy Desenizasyon) kapsamında, 2024 yılında merkez köylerimizde ve ilçelerde yürütülecek köy yolları, içme suları ve planlanan projelerin değerlendirildiği bir görüşme gerçekleştirildi. Valimiz Mustafa Yavuz, proje kapsamında gerçekleşen yatırımlar hakkında detaylı bilgi aldı ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi edindi. <br/><br/> #ValimizMustafaYavuz #toplantı #köyler #yatırımlar #projeler <br/><br/> #ValiMustafaYavuz #toplantı #köydes #yatırımlar #proje <br/><br/> #İlçeKaymakamları #valimiz #yatırımlar #projeler <br/><br/> #İlGenelMeclisBaşkanı #toplantı #yollar #sular #köylerehizmet <br/><br/> #İlÖzelİdaresiGenelSekreteri #toplantı #köyler #yatırımlar #projeler <br/><br/> #İlÖzelİdaresiGenelSekreterYardımcısı #valimiz #yatırımlar #proje <br/><br/> #KöylereHizmetGötürmeBirliği #toplantı #köydes #yatırımlar #projeler

Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2024 yılında yapılacak köy yolları ve içme suyu projeleri değerlendirildi.
AdminAdmin