GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-07-2023 21:45   Güncelleme : 27-07-2023 21:49

Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı ne zaman yapılacak?

TTK Madenci alımı tarihi ve şartları belli oldu. Alınacak 2 bin işçi alımı başvuruları Ağustos ayında başlayacağı bildirildi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı ne zaman yapılacak?

TTK Madenci alımı tarihi ve şartları belli oldu.

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Vekili Muharrem Kiraz, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK)’ya alınacak 2 bin işçinin hızlandırılması için Enerji ve Tabii Kaybaklar Bakanı Alparslan Bayraktarla Ankara’da görüşme yaptı.

Yapılan görüşme neticesinde TTK’ya alınacak 2 bin işçi alımı için başvuruların Ağustos ayında başlayacağı ve 18-32 yaş grubunda olan herkesin başvuru yapabileceği açıklandı.

Görüşenin ardından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “TTK kurumumuza alınacak 2000 üretim işçisi için, Milletvekillerimiz, il başkanımız, TTK yetkilİlerimiz, Sn. Bakanımız, Bakan yardımcılarımız ve heyetiyle yapmış olduğumuz toplantı neticesinde; 18-32 yaş aralığındaki hemşerilerimize hitap edecek, ayrıca bölge hassasiyetleri de ön planda tutularak, gerekli yasal düzenlemeler değerlendirilmiş olup. Bunun sonucunda Ağustos Ayı’nın ilk haftası itibari ile TTK yönetimi tarafından alım süreci başlatılacaktır.”

WebmasterWebmaster