YEREL
Giriş Tarihi : 28-12-2022 12:34

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU ZONGULDAKLILARI COŞTURDU..

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU ZONGULDAKLILARI COŞTURDU..

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU ZONGULDAKLILARI COŞTURDU

 

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde iki buçuk ay önce kurulan Kozlu Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ilk konserinde salonu dolduran sanat severleri adeta bir müzik şöleni yaşattı.

 

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) de düzenlenen ve sunuculuğunu Hikmet Sinan’ın yaptığı konserde  Koro Şefi Özcan Sevinç ve ekibinin  yaklaşık bir buçuk saat süren birbirinden güzel şarkılarına eşlik eden Zonguldak’lı Sanat Severler  gecede adeta müzik şöleni yaşayarak sahne alan sanatçıları ayakta alkışladılar. Konser sonrasında sahneye çıkarak çok kısa bir açıklama yapan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş özetle şunları söyledi. “  Bugüne kadar spor’a ve özelikle de futbola ağırlık verdim, ama böyle bir güzel geceden sonra bundan sonra da Müziğe de zaman ayıracağım. Çok güzel bir gece oldu emeği geçen sanatçılarımazıza teşekkür etmek istiyorum. Hayatta bazı keşkelerim oldu bunlardan birisi de çok sevmeme  rağmen bir müzik aleti kullanmaktı fakat nasip olmadı “ dedi.

      Öte yandan düzenlenen Türk Sanat Müziği konserinin ardından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından Koroda görev yapan Müzisyen ve Sanatçılara Zonguldak’ın simgesi olan madenci heykeli hediye etti.

 

WebmasterWebmaster