GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-12-2022 11:33

Tosun'dan TPAO'ya teşekkür

Atatürk Devlet Hastanesi başhekimi Doktor Hasan Tosun,  yeni hastanenin yeni ek üniteleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Tosun'dan TPAO'ya teşekkür

Başhekim Tosun: "Atatürk Devlet Hastanesine taşınma işlemleri son sürat devam ediyor.Çok az bir eksiğimiz kaldı. 2023 ocak ayının ilk haftasındatüm taşınma işlemleri tamamlanmış olacaktır.dedi.Yanık ünitesini  ve Kemoterapi ünitesini açıyoruz. Başhekim Tosun, yanık ünitesi ve Kemoterapi ünitesi,Transfüzyon merkezi, Onkoloji Polikliniği hakkında bilgi verdi.Yanık ünitesinin artık son düzenlemelerinin yapıldığını TPAO ile birlikte bu ünitemizineksikliklerini gideriyoruz.TPAO hastanemize yanık ünitesi adına  50 milyonluk teçhizat ve cihaz alımındabulundu. Sadece havuzların gelmesini bekliyoruz. Havuzlarında  siparişleri verildi.Yanık ünitesi ile çokbüyük bir eksikliğimizi giderilmiş olacak.Tüm hazırlıklarımızı tamamladık.Yataklarımız  geldi. On sayısında özel yatağımız  olacak. Allah korusun herhangibir yanıcı kazada yanık ünitemiz tam bir seferberlik içerisinde hazır olacak. Yanık ünitesi hayata geçmesi adına TPAO çok teşekkür ediyoruz. Her şeyleri ileher yapılacak çalışmada titizlikle birebir ilgileniyorlar. Kusursuz  yanık ünitesi merkezimizi çok yakında açacağız.Kemoterapi ünitesi ,Transfüzyon merkezi ve Onkoloji Polikliniğimiz hazır durumda.Onkoloji polikliniğimiz ve Kemoterapi  ünitemiz, Transfüzyonmerkezimize vatandaşımızın girişleri ayrı bölümden veriliyor.Onkolojipolikliniğimiz içerisinde kan alma yeri dahil hepsi özenle hazırlandı.Hastalarımızın  bekleme yerleri, muayeneadına onkologlara sıra ve yığılma olmadan muayene olacaklar.Kemoterapi ünitemiziniçerisinde  ilaçlarını alacaklar. Kemoterapi alan hastalarımızıntedavileri adına tüm eksiklikleri giderdik. Kemoterapi hastalarımızın ilaçlarının hazırlanması adına cihazlarımız hepsihazır durumda" dedi.

 

Başhekim Tosun: "Yeni hastanemiz her yönü ile sağlık adına ilimizeve bölgemize hizmet edecektir.Artık yataklı yatan hastalarımız için koğuş sistemi sona erdi.İkili ve tekli olarakyatan hastalarımıza özel odalarda sağlık hizmeti sunacağız. Yanık ünitemiz ilehastanemizin önemli bir eksikliği tamamlamış oluyoruz.Yanık ünitemiz BatıKaradeniz bölgesinin de ihtiyacını karşılayacaktır.Kemoterapi ünitemiz Zonguldaklı hastalarımızın tüm ihtiyaçlarını kusursuz bir şekildekarşılayacaktır" dedi.

EditörEditör