GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-12-2022 09:43

STK’LARDAN BAŞHEKİM TOSUN’A BÜYÜK DESTEK

Zonguldaklı STK kuruluşlarından Başhekim  Dr. Hasan Tosun’ a hayırlı ve uğurlu olsun ziyareti.

STK’LARDAN BAŞHEKİM TOSUN’A BÜYÜK DESTEK

Zonguldak İli Dernekleri Federasyonuna bağlı sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkan ve yönetiminin de yer aldığı ziyarette, Atatrük Devlet Hastanesi başhekimliğine yeniden atanan Dr. Hasan Tosun'a hayırlı ve uğrulu olsun, yeni görevlendirilmesinde üstün başarılar temennisinde bulunuldu.

Zonguldak İli Dernekleri federasyonu başkanı Necati Başar ve Federasyon yönetiminde yer alan  STK başkanlarının  yer aldığı ziyarette , Başkan Necati Başer şunları söyledi.
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde uzun yıllardır başhekimlik görevinde bulunan ilimizin çok değerli doktoru Hasan Tosun’u bugün ziyaret ediyoruz.
Sayın Tosun yeniden başhekimliğe görevlendirildiği için çok mutluyuz. Zonguldak’a sağlık adına hastane başhekimliği adına çok büyük hizmetleri geçen hocamızın yeni görevlendirilmesi adına da sevinçliyiz.
Zonguldak İli Dernekleri  Federasyonu olarak başhekimlik görevlendirilmesine yeniden atanan hocamıza  üstün başarılar diliyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Ayrıca yeni hastanemizin de tüm eksikliklerinin de giderilerek hizmete açılması, örnek bir sağlık kuruluşuna kavuşmamız adına yapılan mücadele Zonguldak kamuoyundan büyük takdir görüyor.
Hastanemizin de tüm üniteleri ile hizmet yapması adına şükran duyuyoruz.dedi.


Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Hasan Tosun, ziyaret için çok teşekkür ettiğini ifade etti.
Başhekimlik atamamız ve görevlendirilmemiz yapıldı.
Hizmete devam edeceğiz. Yeni Hastanemizin de eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Çok hızlı bir şekilde tüm taşınma işlemini gerçekleştirdik.
Devam eden çalışmalarımız sürüyor. Acil servisi de taşıyacağız. Yeni ünitelerimiz açılıyor.
Yanık ünitesi TPAO ile ve Onkoloji - Kemoterapi ünitelerimiz de yenileniyor.
Yanık ünitesi için TPAO ile birlikte çalışıyoruz. Onkoloji ve kemoterapi ünitemizi de çok daha farklı ve yenilikçi bir anlayışla hastalarımızın hizmetine sunuyoruz.


Başhekim Tosun,Zonguldak İli Dernekleri Federasyon başkan ve yönetim kuruluna, Türk Kızılay şube başkan ve yönetimine de başhekimliğe yeniden atanması ve görevlendirilmesi adına verdikleri destek için teşekkür ederek, Zonguldak halkına sağlık hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.


Yapılan ziyaret çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

WebmasterWebmaster