GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2023 16:36   Güncelleme : 20-01-2023 20:56

Nazlı Halıcıoğlu Zonguldak'ta ziyaretlerde bulundu

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana destek ve çalışmalarını yürüten Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığında görev yapan Nazlı Halıcıoğlu Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Nazlı Halıcıoğlu Zonguldak'ta ziyaretlerde bulundu

AK Parti’de üç dönem milletvekili aday adayı olan Nazlı Halıcıoğlu son olarak 7 Haziran’da gerçekleşen genel seçimlerde de Zonguldak adayları için çalışmalara katılmış, taktir toplamıştı.

Bugünde Zonguldak Kilimli İlçe Emniyet Müdürü Serkan Karataş, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı ve MHP İl Başkanı Mustafa Öztkür’ü ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileyen Nazlı Halıcıoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Halıcıoğlu: “Zonguldak’ın Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan kıymetli kardeşim Serkan Karataş’a ziyarette bulundum. Atanmasından dolayı çok sevindim. Kilimli benim doğup büyüdüğüm bir ilçe hayırlı görevler diledim.

Ayrıca bugün yine iki değerli İl Başkanımızı ziyaret ettim. AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı ve MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk’e de hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Rabbim başarılarını daim etsin.

Zonguldak benim vazgeçilmezimdir. AK Parti’nin önderliğinden ilk gün ki heyecan ve azimle Zonguldak’ın daha güzel yarınları için mücadele ediyoruz. Çalışmalarımı hiçbir zaman bırakmadım. Yerel ve genel seçimlerde desteğini gösteren çalışan birisi olarak Zonguldak vazgeçilmezimdir ve 3 dönemde aday adayı oldum. Zonguldak’ta olup değerli İlçe Emniyet Müdürüm ve İl Başkanlarımızla bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunmak beni çok mutlu etti. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

NAZLI HALICIOĞLU ZONGULDAK’A NEDEN GELDİ?

Öte yandan, genel seçimin 14 Mayıs’ta yapılacağı konuşulurken, seçim öncesi ziyaret gerçekleştiren Nazlı Halıcıoğlu’nun Zonguldak’a gelmesi, aday adayı olacak mı sorularını akıllara getirdi.

 

EditörEditör