GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-07-2024 15:53

Mustafa Çağlayan'dan TTK'ya Net Mesaj: "Halüsinasyon Görüyorsunuz!"

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, TTK'nın özelleştirileceği iddialarına sert tepki göstererek, "Sizler halüsinasyon görüyorsunuz" dedi.

Mustafa Çağlayan'dan TTK'ya Net Mesaj:

Mustafa Çağlayan’dan TTK açıklaması!

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, TTK’nın özelleştirileceğini dile getirenlere, ‘Sizler halüsinasyon görüyorsunuz’ diyerek cevap verdi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, TTK’nın özelleştirilmesi konusuna açıklık getirdi.

Başkan Çağlayan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Dün genel maden işçilerinin sendikası önderliğinde Zonguldak platformu açıklama yaptı. GMİS’in yapmış olduğu basın açıklamasını hassasiyetlerini görüyoruz. Fakat şunu belirtmekte fayda var kıymetli milletvekili Ahmet Çolakoğlu açıklama yaptı. TTK özelleştirilmesi kapatılması söz konusu değildir. Bu bilgi ortaya atılan Zonguldak’ta gezdirilen bilgi kesinlikle doğru değildir. Sanal bilgi oluşturuluyor. Gerçekmiş gibi tavrın içerisine giriyorlar. Böyle birşey söz konusu değil. TTK özelleştirilmesi için reformu için hazırlık yok. TTK büyütülmesi için her daim yapılan çalışmalar söz konusudur. Bizler Zonguldak faydasına olacak her işte ağzımız çıktığı kadar sözümüzü söyler olmamız gereken yer Zonguldaklı hemşirelerimizin yanıdır. Konu ne olursa olsun. Ancak yalan doğru olmayan gerçek dışı rüya görerek hayal satarak Zonguldak’ta gündem oluşturanlara bir çift sözümüz var. Sizler halüsinasyon görüyorsunuz” dedi.

WebmasterWebmaster