GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-10-2024 12:22

Kutay Pastanesi'nden Soya İddialarına Net Cevap!

Kutay Pastanesi, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı taklit ve tağşiş raporunda adı geçen soya maddesiyle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada tüm iddiaları reddetti.

Kutay Pastanesi'nden Soya İddialarına Net Cevap!

Pastane yetkilileri, söz konusu maddenin kendi üretimlerinde bulunmayan karabiber içerisinde tespit edildiğini belirterek, bu durumu resmi raporlarla belgelediklerini ifade etti.

Kutay Pastanesi, kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla yaptığı bu açıklamayla birlikte, yıllardır süregelen kalite ve güvenilirlik anlayışından ödün vermediğini bir kez daha vurguladı.

Kutay Pastanesi tarafından yapılan açıklama;

Bir süredir sosyal medyada dolaşan bilgi kirliliğine ilişkin açıklama yapma zarureti doğmuştur.

Yaklaşık 30 yılı aşkın süredir 90 kişilik personelimiz ile Kutay Pastaneleri olarak bölgemize en kaliteli ürünlerimiz ile hizmet vermekteyiz. 

Açıklamaya konu görselden de anlaşılacağı üzere 2023 yılında kıymalı börek ürünümüz hıfzısıhha tarafından analiz edildi ve börek içeriğindeki, ÜRETİM BİZE AİT OLMAYAN biberde soya olduğunu tespit edildiği tarafımıza iletildi.

Konu ile ilgili olarak olayın akabinde derhal tedarik sonlandırıldı ve söz konusu biber börek üretiminde hiçbir şekilde kullanılmadı.

Her zaman olduğu gibi en kaliteli lezzet ve hizmeti siz değerli müşterilerimize ulaştırmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla

Kutay Pastaneleri

WebmasterWebmaster