GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-08-2024 14:13

Kürşat Yağız Zonguldak Kızılay Şube Başkanlığı Görevine Başladı

Ereğli ilçesinde başarılı çalışmalar imza atan ve Zonguldak Kızılay Şube Başkanlığına atanan Kürşat Yağız göreve başladı.

Kürşat Yağız Zonguldak Kızılay Şube Başkanlığı Görevine Başladı

Ereğli ilçesinde başarılı çalışmalara imza atarak yediden yetmişe herkesin gönlünü kazanan Ereğli Kızılay İlçe Başkanı Kürşat Yağız, Genel Merkezin oluru ile Zonguldak Kızılay Şube Başkanlığına atanmıştı. 

Başkan Yağız bugün ekibiyle birlikte göreve başladı.

Kürşat Yağız yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Türk Kızılayı Genel Merkez yönetimi tarafından Zonguldak Kızılay Başkanlığı görevine getirildim. Öncelikle şahsımı bu göreve layık gören başta genel başkanım olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuz daha da arttı. Kdz. Ereğli’de başta doğal afetler olmak üzere sosyal yardımlar ve sosyal projelerle güzel çalışmalar yaptık. Zonguldak’ta daha fazla çalışacağız, daha fazla insanımıza ulaşacağız. Ekibimizle birlikte Türk Kızılayını Zonguldak halkı ile buluşturacağız. Ben bu vesile ile bu güne kadar Zonguldak Kızılay Şubesi’nde görev yapan tüm başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bağışçılarımız Zonguldak Kızılay’dan desteklerini esirgemesinler. Burada tüm Zonguldak ile beraber güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Yönetim Kurulu:

 

Başkan : Kürşat Yağız

 

Başkan Yrd. : Deniz Yılmaz

 

Sekreter : Hilal Özdemir

 

Sayman : Erkan Soner Kodaman

 

Üye : Aşkın Sefer Demirci

 

Denetçi : Av. Evşen Papila

 

WebmasterWebmaster