GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-08-2024 01:33   Güncelleme : 17-08-2024 01:36

Kızılay'dan Mevsimlik İşçilerin Çocuklarına Mutluluk Dolu Bir Gün

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi ile Türk Kızılayı Zonguldak Toplum Merkezi Alaplı ilçesinde mevsimlik işçilerin çocuklarına çeşitli hediyeler vererek eğlenceli etkinler yaptı.

Kızılay'dan Mevsimlik İşçilerin Çocuklarına Mutluluk Dolu Bir Gün

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi ile Türk Kızılayı Zonguldak Toplum Merkezi tarafından bölgeye gelen mevsimlik işçilerin çocuklarına yönelik etkinlikler düzenlendi.

Alaplı ilçesine bağlı Aşağıdağ Köyü’nde yaz aylarında bölgeye gelen mevsimlik işçilerin çocuklarını ziyaret eden Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Kürşat Yağız ve beraberindeki Kızılay heyeti giyecek ve oyuncaklar hediye etti. Başkan Yağız ve beraberindekiler çocuklarla burada eğlenceli oyunlar oynayıp morallerini yükseltti.

Başkan Yağız gazetecilere yaptığı açıklamada “Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi ve Türk Kızılayı Zonguldak Toplum Merkezi olarak bölgemize şehir dışından gelen mevsimlik işçilerin çocuklarının moral ve motivasyonunu yükseltmek için Alaplı ilçemize bağlı Aşağıdağ Köyü’nde etkinlik gerçekleştirdik.

Çocuklarımıza çeşitli hediyeler verip onlarla birlikte oyunlar oynadık ve çeşitli etkinlikler yaptık. Gün boyu çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk bizleri de çok memnun etti. Türk Kızılayı olarak gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Etkinlikte emeği geçen tüm Kızılay ailesine, Aşağıdağ Köyü sakinlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yağız ve beraberindekiler etkinliğin ardından mevsimlik işçiler ile birlikte çalışarak kendilerine yardımcı oldu.

 

WebmasterWebmaster