YEREL
Giriş Tarihi : 16-01-2023 09:55

İYİ PARTİ'DE KAZANAN İSİM BELLİ OLDU..

İYİ PARTİ'DE KAZANAN İSİM BELLİ OLDU..
İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığının 3. Olağan Genel Kurulu’nda Erdal Gülay’ın listesi 240 oyla kazandı.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığının 3. Olağan Genel Kurulu’nda Erdal Gülay’ın listesi 240 oyla kazandı.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığının 3. Olağan Genel Kurulu Alaborina Restoranda yoğun bir katılım ile yapıldı. 3 adayın yarıştığı seçimleri 240 oy alan Erdal Gülay kazanırken, diğer adaylardan Suat Mısırlıoğlu 234 ve Candemir Ongan ise 51 oy aldı.

Divan Başkanlığını İYİ Parti Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun’un yaptığı genel kurulda açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Alaborina Restoranda yapılan kongreye, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Karabük eski belediye başkanı Dursun Altıparmak, CHP İl Başkanı Murat Pulat, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Demokrat ilçe başkanı Menderes Uzun, DYP eski il başkanı Mustafa Taştan, Şehit Aileleri Derneği başkan yardımcısı Cihan Köktürk, il ve ilçe teşkilatları ile delegeler katıldı.

Kongrede Suat Mısırlıoğlu sarı liste ile Erdal Gülay mavi liste ile Candemir Ongan ise beyaz liste ile yarıştı.. Kongrede konuşan İYİ Partili Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İl Başkanlığı kongresinin hayırlı vesile olmasını temenni etti.

 İl Başkanı Erdal Gülay.

Yönetim Kurulu; Şeniz Yüzgeç, Haydar Gökçe, Cafer Ercan, Selim Biçer, Fikret Hırabaş, Cemalettin Akdeniz, Temel Gökdemir, Tuğba Dalgın Adar, Şakir Aliyazıcıoğlu, Yılmaz Altıntaş, Büşra Erdöl, Erhan Bilgin, Şener Aydemir, Erkan Yılmaz, Şener Çetin, Yaşar Otabaş, Zafer Öztürk, Çetin Dikenli, Mustafa İstek, Nihal Aksakal, Münevver Büyükalgan, M. Zeki Türkyılmaz, Aydan Özbay, Hasan Kiren, Cumhur Cinal, Rıdvan yalçın, Emine Uzun, Fatma Özder, Ayşe Yanık, Hüseyin Uslu, Mehmet İnam.

ÜST KURUL DELEGELERİ:

Erdal Gülay, Vedat Öztürk, Evrim Balbaloğlu, İsmail Demirbaş, İzzet İyiol, Bahadır Kıycı, Sebahattin Durmuşoğlu

WebmasterWebmaster