SİYASET
Giriş Tarihi : 09-02-2023 12:12

İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay, iddialara yanıt verdi

Dün İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından deprem bölgelerine gönderilmek üzere yola çıkan tıra katkılarının olmadığı iddialarına İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay yanıt verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay, iddialara yanıt verdi

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından deprem bölgelerine gönderilmek üzere
yardım kampanyası başlatılmış, kampanya kapsamında, su, yorgan, kıyafet ve birçok ihtiyaç malzemesi toplanmıştı. Toplanan malzemeler dün İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük yönetiminde tırlara yüklendi. Tırın yükleme işleminin tamamlanmasının ardından yardımlar deprem bölgelerine gönderildi.
İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay'da yapılan eleştirilere şu yanıtı verdi: "Biz öyle İl olarak çok fazla katkı vermedik. Çünkü y ardın kampanyası Merkez İlçe olarak yürütülüyor ama İl Başkanlığının doğrultusunda gidiyor. Bütün illerde böyle. Bize gelen genelge de yapılan yardımların İl Başkanlığı tarafından düzenlenerek yapıldığı ifade ediyor. Burada İlçe Başkanlarımızın hepsi gayret içerinde bulunduğu için ilk önce tıra Kdz. Ereğli ve Alaplı yükleme yaptı. Bu araca sadece Çaycuma, Gökçebey ve yer kalmadığı için Devrek araca yardım kolilerini koyamadı. İl Yönetimi bu konuya duyarsız kalmadı. İlçe Başkanımızla biz konuştuğumuzda bize gelen yardımlar da afaki değildi. İlçe Başkanımız sahada olduğu için bu işe daha fazla önem verdi. Bizim yüzümüzü o aldı. İl Başkanlığının katkısı yoktur demek yanlıştır. Burada yönetici arkadaşlarımız var. Sonuçta orada İl Yönetim Kurulu üyesi Ayşe hanım bizzat orada yardım etti. Bu yardımı alıp da böyle bir günde bunu İlçe yaptı, o yaptı bu yaptı demek yanlış. Birlik beraberlik içerisinde yapılan bir şeyi o bu yaptı dersek hiçbir anlamı kalmaz."

EditörEditör