GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-08-2024 22:47   Güncelleme : 11-08-2024 22:53

Gençlik Kolları'ndan Veda ve Yeni Başlangıç

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığından yaş haddinden ayrılıp, ana kademe İl Yönetiminde görev alan Benhur Özübek bir açıklama yayınladı.

Gençlik Kolları'ndan Veda ve Yeni Başlangıç

Gençlik Kolları Başkanı Özübek;

Değerli büyüklerim, kıymetli dostlarım ve kardeşlerim, 2014 yılında tanıştığım Gençlik Kolları teşkilatlarımızda Yerel yönetimler, Tanıtım Medya, Üniversite Başkanlığı, Ar-Ge Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı olmak üzere 7 yıl Gençlik Kolları İl Başkan yardımcısı sıfatıyla görev yapmış, akabinde 2021 Yılında Genel Merkezimizin takdirleriyle Gençlik Kolları il başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmişti.

Dört yıla yakındır büyük bir gurur ile yürütmekte olduğum AK Parti Gençlik Kolları Zonguldak İl Başkanlığı görevimden Genel Merkezimiz ile gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucu yaş haddimden dolayı ve AK Parti Zonguldak İl Yönetiminde görev almış olmam münasebetiyle ayrılmış bulunuyorum. 

Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmeme imkân tanıyarak Zonguldak Gençliğine hizmet etme şansına erişmemi sağlayan başta Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Eyüp Kadir İnan’a, Teşkilat Başkanımız Sayın Yusuf İbiş’e, birlikte çalıştığımız MYK ve MKYK üyelerimize ve tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum.

Gençlik Kolları Başkanlığım süresinde yardımları ve desteklerini esirgemeyen birlikte görev yaptığım İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımıza, İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve AK Parti teşkilatlarımızın her bir ferdine yürekten teşekkür ederim. 

Aynı heyecan ve kararlılık ile görevime İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak bu davanın bir ferdi, neferi olarak devam edeceğim. 

Gençlik Kolları Teşkilatları Bu Davanın lokomotifidir. Gençlik Kolları Yetiştirir. Durmak Yok Yola Devam!

WebmasterWebmaster