GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-08-2024 20:19   Güncelleme : 21-08-2024 20:25

Feyyaz Öz; Bayrağı Devrediyorum

Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanı Feyyaz Öz, yazılı bir açıklama yaparak görevinden istifa etti.

Feyyaz Öz; Bayrağı Devrediyorum

Öz paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Değerli büyüklerim, sevgili kardeşlerim ; 

"Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.”

Malumunuz üzere Genç Kızılay Genel Başkanımız Sn. Ömer Faruk Çalışkan’ın tensipleriyle ve Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nin de olur vermesiyle neredeyse 1 seneye yakın süredir 156 yıllık ulu çınar, iyiliğin amiral gemisi Kızılay’ın Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim. 

Özellikle bahsetmek istiyorum ki Genç Kızılay Zonguldak ailesi büyümeye, gönüllere dokunmaya ve vatanımıza milletimize faydalı gençlerle yol yürümeye dün olduğu gibi bugün de yarın da devam edecektir. Göreve geldiğimiz 2023 Eylül ayından bugüne tüm hızıyla teşkilatlarımızı büyüttük, kısıtlı imkanlar dahilinde büyük etkinlikler yaparak adımızdan hem kamuoyunda hem yerel basında çokça söz ettirdik. Görev süremiz boyunca devraldığımızda 3 ilçemizde var olan gençlik yapılanmamızı 6 ilçeye çıkararak ilçeler bazında da çalışmalar yürüttük. Üniversite ekibimizi ise 4 kat büyüterek kampüs içerisinde birçok görünürlük çalışmalarına imza attık. Tüm bu çalışmaları yüreğinde vatan sevgisi olan il, ilçe ve üniversitedeki kadrolarımızla gerçekleştirdik. Her şeyden önce biz kendimize inandık ve Genç Kızılay Zonguldak teşkilatını belirli bir seviyeye kadar taşıdık. Bilinmelidir ki tüm bu süreçler ve faaliyetler bir bayrak yarışının parçasıdır. Aslolan ise bayrağı daha üst seviyelere taşıyarak bulunulan yere ve devletimize katkı sağlayabilmektir. Bugün Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanı olarak bu bayrak yarışında bayrağı devretme sırası bendedir. 1 seneye yakın sürdürdüğüm bu kutsal görevi Genel Merkez ile istişarelerimizin sonucu bırakma kararı aldığımı sizlerle de paylaşmaktayım.

Görev sürem boyunca desteklerini her daim hissettiğimiz Genç Kızılay Genel Başkanımız Sn. Ömer Faruk Çalışkan ile Genç Kızılay Genel Merkezimizin yönetici kadrolarına, Şube ve Toplum Merkezi çalışanlarımıza hem şahsım hem ekibim adına teşekkürü borç bilirim. Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde göreve gelen Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanımıza ve yönetimine de başarılar dilerim. Genç Kızılay Zonguldak ailesi olarak bizler görevimizi en iyi şekilde icra ettik. Kuruluşumuza ve ilkelerine aykırı herhangi bir durum içerisinde kendimize yer vermedik. Bir kez daha bize destek veren büyüklerimize özellikle de süreci beraber yürüttüğümüz yönetimime, üniversite ekibime ve ilçelerime şükranlarımı iletirim.

Bu toprakların özü sözü bir genci olarak gerektiği yerde sorumluluk almaya, farklı ufuklara yelken açmaya devam edeceğimi tüm samimiyetimle bildiririm.

 

WebmasterWebmaster