GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-11-2022 16:55   Güncelleme : 30-11-2022 16:58

Erdinç Kargidan iddialara son noktayı koydu! 'Belediye Başkanı zarara destek oluyor'

ER-KAR Turizm Sahibi Erdinç Kargidan, CHP’Li Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Atınç Kayınova’nın, ‘Zonguldak Belediyesi Halk Otobüslerine 5 ay süre vermiştim, 2 ayı kaldı. Belediye Başkanı destek olmuyor’ sözlerine yanıt verdi.

Erdinç Kargidan iddialara son noktayı koydu! 'Belediye Başkanı zarara destek oluyor'

Zonguldak Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Atınç Kayınova, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde 22 Ağustos tarihi itibariyle hizmet vermeye başlamasının ardından, maddi sıkıntılar nedeniyle Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsü ihalesinin fesih olabileceğini iddia etmişti.

Kayınova’nın söylemlerinin ardından açıklamada bulunan Erdinç Kargidan, zarar ettiklerini ancak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın iyi niyetle kendilerine destek olduğunu belirterek şöyle konuştu: “İşe başladığımız günden beri iş zarar ediyor, ancak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan bir kısmını da iyi niyeti ile çözüyor. Zarar ediyoruz, fiyat çok düşük, bir zam alınması gerekiyordu ama yanaşılmadı. Minibüs ayakta yolcu taşıma düzenine göre kurulmuş ama biz tam koltuk kapasiteli kurulmuşuz. Biz zarar ediyoruz ama Belediye Başkanı zarara destek oluyor. Oda yetmiyor, beni zorlamaya başladı açıkçası ama şu anda çalışıyoruz, ihalenin fesih olması durumu söz konusu değil. Yeni yılda yeni bir maliyet düzenlemesi yapılması gerekiyor, şu an için mazot yardımı alıyoruz. Burada sadece biz değil minibüsçü arkadaşlarımızın da sıkıntısı var. Ben onlarla da konuşuyorum. 4 kişiyle gitseler tam yaktıkları kadar mazot parası topluyorlar. Atınç beyin söylemlerine bir şey eklemem doğru olmaz, o kendi fikridir. Biz taşımacılığa devam ediyoruz, bir sıkıntı yok” dedi.

EditörEditör