GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-06-2024 15:24

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak'ta!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC), 35. olağan genel kurul sonrası Düzce Gazeteciler Cemiyeti'nden (DGC) bir heyeti ağırladı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak'ta!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC ) 35. olağan genel kurul sonrası ziyaretçi akınına uğradı. 

Hafta içinde ZGC il merkezli ve ilçeler olmak üzere yoğun bir tebrik trafiğine maruz kaldı.

Ve en önemlisi komşu ilimizin Düzce Gazeteciler Cemiyetinin yöneticisi ve üyesi iki önemli ve güçlü gazetecileri ağırladı.

DGC ZONGULDAK’TA

Düzce Gazeteciler Cemiyetinin yönetim kurulu üyesi ve Düzce medya grup imtiyaz sahibi Hakan Çakır ve tecrübeli deneyimli gazeteci Cihat Tutkun, hafta içi Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti başkanı Derya Akbıyık ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, yeni olağan genel kurul sonrası göreve gelmesi ve seçilmesi nedeni ile tebrik ettiler, kutladılar.

AKBIYIK, KOMŞU İLLERİMİZ ÇOK ÖNEMLİ, DEĞERLİ

Başkan Akbıyık, Düzce Gazeteciler Cemiyetinin çok değerli yönetici ve üyelerinin ZGC’ de görmekten çok mutlu olduğunu, komşu illerimiz bizler için çok değerli ve önemlidir, meslektaş ve gazeteci örgütleri olarak birlikteliğimiz devamlılık göstererek sürecektir, büyük, lider gazeteci örgütü TGF çatısı altında başkanlar konseyi üyeleri olarak görev almaya devam edeceğiz. Ziyaret adına teşekkür ediyorum. dedi. Ziyarette ZGC Genel kurul üyesi ve Halkın Sesi muhabiri Selçuk Koçaklı’da yer aldı.

WebmasterWebmaster