GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-01-2024 15:59   Güncelleme : 21-01-2024 17:01

Devrek ilçesinin Sabunlar Köyü'nde sevilen köylü Satı Geredeli hayatını kaybetti

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Sabunlar Köyü sakinlerinden Satı Geredeli hayatını kaybetti.

Uzun yıllar köyde sevilerek anılan ve saygı duyulan Satı Geredeli, Geredeli ailesinin değerli bir ferdi olarak anılıyordu.

Sabri Geredeli'nin eşi, Gülizar, Hakkı, Döndü, Arzu ve Tanju Geredeli kardeşlerin sevgili anneleri olan Satı Geredeli'nin vefatı, aile bireyleri ve tüm sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Merhumenin cenaze töreni, öğle üzeri kılınacak ikindi namazını müteakiben düzenlenecek olup, namaz sonrası Sabunlar Köyü'ndeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

Devrek Belediye Başkanlığı, Satı Geredeli'nin vefatı dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayımlayarak, "Değerli hemşehrimiz Satı Geredeli'ye yüce Allah'tan rahmet; acılı ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verdi.

Merhume Satı Geredeli'yi ebediyete uğurlama sürecinde, taziye ve cenaze töreniyle alakalı her türlü düzenleme dikkatle gerçekleştirilecek olup, Devrek Belediyesi tarafından gerekli destek sağlanacaktır.

Ebediyete intikalinin ardından, Satı Geredeli'nin sıcak yüreği ve hümanist kişiliği, dostları ve ailesi tarafından her zaman minnet ve özlemle anılmaya devam edecektir.

#Zonguldak #Devrek #SabunlarKöyü #SatıGeredeli #CenazeTöreni #Başsağlığı #UğurlamaSüreci

Devrek ilçesinin Sabunlar Köyü'nde sevilen köylü Satı Geredeli hayatını kaybetti
WebmasterWebmaster