SİYASET
Giriş Tarihi : 26-01-2023 12:18   Güncelleme : 26-01-2023 17:32

Çolakoğlu'dan taciz iddialarına yanıt! 'Bütün vekillerin konudan haberi var!'

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş iddiaya göre yanında çalışan iki kadına hem sözlü hem de fiziki tacizde bulundu. Tacize uğrayan kadınlar, Demirtaş hakkında Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmasının ardından gündemde bomba etkisi yarattı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’da iddialara yanıt verdi.

Çolakoğlu'dan taciz iddialarına yanıt! 'Bütün vekillerin konudan haberi var!'

İddialarla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, iddia edilen olayın yaklaşık 1 yıl önce yaşandığını ve o dönemde gerekli mercilere şikayette bulunulması gerektiğini ifade etti.

GENEL MERKEZİMİZ VE DİSİPLİN KURULLARIMIZ GEREKLİ YAPTIRIMLARI UYGULAR’

Milletvekili Çolakoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:Eğer böyle bir durum varsa bu konuda gereken yapılır. Ama şunu da söyleyim, bu arkadaşlarla daha önce görüşüldü. Böyle bir durum var ise gerekli mercilere iletmek gerekir. Parti Disiplini açısından bu konu önemlidir. Biz daha önce bu arkadaşlara İlçe Başkanı ile görüşmelerini, partinin gerekli organlarına taşınacağını söyledik. O günden bu güne üzerinden neredeyse 1 yıl geçti. Her hangi bir girişimde bulunmadıkları için bu arkadaşlar konuyu askıya aldılar. Bugün itibariyle bu konular yeniden gündeme geldi. Partinin gerekli organları bu bağlamda çalışmalarını yaparlar. Bütün Milletvekillerimize bu konu iletildi ama aradan çok uzun zaman geçti. Biz ilçe başkanımıza bu konunun anlatılmasını, akabinde gerekli organlara iletilmesini söylemiştik. Bu arkadaşlar neredeyse bu işi 1 yıldır beklediler onu da anlamış değilim. Bundan sonra ki süreçte partinin gerekli organları bir araştırma yaparlar, parti genel merkezi kararını verir. Bu şekilde bir davranış varsa kabul etmiyoruz. Bundan sonra da kabul etmeyiz. Doğru ve net dememiz doğru değil, araştırılıp parti Genel Merkezimiz ve disiplin kurullarımız gerekli yaptırımları uygular."

EditörEditör