SİYASET
Giriş Tarihi : 30-12-2022 16:48

'Çocuk gibi ağlayarak Belediye Başkanlığı ve siyaset yapma'

CHP İl Başkanı Murat Pulat, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı sert bir dille eleştirdi.

'Çocuk gibi ağlayarak Belediye Başkanlığı ve siyaset yapma'

İl Başkanı Pulat yaptığı açıklamada: “Şehrin Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisini dert edineceğine mağdur ettiği halkın, esnafın dertlerine baksın. Belediye Başkanlığı yalan uydurma haberler, söylenmeyen sözleri söylenmiş gibi söylemek neye fayda sağlıyor anlamıyoruz. Bizim Belediye Meclis Grubumuzu ve Başkan Vekilimizi yalancılıkla suçlayan zat kendi ağzıyla yalanları söylemeye utanmıyor. Haddini aşan sözlerini kendisine iade ediyorum.

Sen kurduğun çadır tiyatrosuyla merkez çarşısı esnafına çektirdiğin sıkıntıdan bahset. Aylardır sıkıntıya soktuğun köprü altı esnafının durumlarından bahset. Onların sorunlarını çöz.

Kendi meclis çoğunluğu ile halledemediğin işlere bahaneler uydurma. Biz hiçbir şeye itiraz etmiyoruz, biz halkın yanındayız, biz yasalara uymayan işlere destek vermiyoruz. O zaman söyledim şimdi de söylüyorum, bize sorup da mı yıktın ki, şimdi bizden destek istiyorsun.

Partimizin iç işlerine karışmak senin haddine değil. Sen Belediye Başkanlığı görevini yapmaya çalış. Aslı astarı olmayan lafları söyleme. Çocuk gibi ağlayarak Belediye Başkanlığı ve siyaset yapma. Gerçi sizin siyaset anlayışınız bu; Yalan, dolan, uydurma haber.”

EditörEditör