GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-06-2024 16:41

CHP'den Bayramlaşma ve Baba Günü Kutlaması: "İktidara Koşuyoruz!"

CHP'den Bayramlaşma ve Baba Günü Kutlaması:

Zonguldak - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Teşkilatı, parti binasında düzenlediği bayramlaşma programında bir araya geldi. Programa, İl Başkanı Devrim Dural, Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ve meclis üyeleri katıldı.

Programda konuşan Dural,

yerel seçimlerde elde edilen başarılara atıfta bulunarak, "CHP bu ülkenin sigortasıdır. Şu anda olduğu gibi en güçlü partisidir. 12 belediye başkanımızla beraber CHP örgütleriyle farkındayız. Sabırlı çalışmalar yürütüyoruz. Hiç kuşkumuz yokki iktidar olacağız. Her geçen gün iktidara koştuğumuz gün. Aynı zamanda bizi hayata bağlayan elimizden tutan elleri öpülesi babalarımızı baba adaylarımızın babalar gününü kutluyorum" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ise,

"Burada sizinle birlikte baba ocağında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye haritasında yarından çoğu kırmızı olduğu mesaj verildiği görünüyor. Emin olun dürüst namuslu şeffaflı liyakatlı yaptığımız her işte kamu yararına ön plana koyarak ip uçlarını vereceğiz. Elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. Bütün babaların şehit babaların gazi babalarının babalar gününü kutluyorum" dedi.

Programda, katılımcılara ikramda bulunuldu ve sohbetler edildi.

WebmasterWebmaster