GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-08-2024 17:30

Çaycuma'da Aşure Birliği: Gönüller Bir Araya Geldi

Çaycuma Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yadımlaşma Derneği tarafından Çaycuma ilçesinde Huzurevinde aşure etkinliği düzenlendi.

Çaycuma'da Aşure Birliği: Gönüller Bir Araya Geldi

Çaycuma Huzurevinde gerçekleştirilen Etkinliğe, AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Evren Erkadam katıldı.

Etkinlik Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayarak duyanların edilmesinin ardından sona erdi.

Etkinlik sonrasında sosyal medyadan açıklama yapan Çaycuma Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yadımlaşma Derneği Savaş Çiloğlu, 

“GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ"

Çaycuma Huzurevinde geleneksel hale getirdiğimiz aşure etkinliğimizi bugün gerçekleştirdik.

Etkinliğimize; 

Zonguldak Milletvekili Ahmet ÇOLAKOĞLU, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent KANTARCI, bugün göreve başlayan ve ayağının tozuyla etkinliğimize katılan Çaycuma Kaymakamı Adem KAYA, Zonguldak Aille ve Sosyal Politikalar il müdür yardımcısı Evren ERKADAM ve ilgili kurum müdürleri ve çok değerli katılımcılar ile derneğimizin yöneticileri ve ailleleri katıldılar. 

Dernek yönetim kurulu eşleri tarafından evlerde pişirilen aşureler huzurevinde kalan yaşlılarımıza ve yurtlarda kalan çocuklarımıza ikram edildi. Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu günün anlam ve önemine değinerek, yaşlı ve çocuklarımıza verilen değerin önemine vurgu yaparak, bu etkinlik için derneğimize ve emek verenlere hanımefendilere teşekkür ederek başarılar diledi. Etkinlik okunan Kur'an ile başlayıp ilçe müftümüzün yaptığı dua ile son buldu. 

İnşallah seneye yine böyle bir etkinlikte bir araya gelmek üzere tüm emeği geçenlere, katılımcılara ve üyelerimize teşekkür ederim.

Özellikle yönetim kurulu üyelerimiz, Avukat Mert GÖKÇE, Savaş ARSLANTOR, Erdal BIÇAK ve Ferdi KIRNAPÇI nın anneleri ile eşlerine, Çaycuma Kent konseyi başkanı İsmail İNAM ve muhterem eşine, kıymetli ablam Fatma BAYRAM ve Sonay YAMAN hanımefendiye, Yaman Restoran işletmecisi Levent YAMAN'a emeklerinden dolayı bizzat teşekkür ederim. Allah niyetlerini kabul etsin” dedi.

WebmasterWebmaster