SİYASET
Giriş Tarihi : 11-11-2023 18:19

Çağlayan; "Zonguldak'ın talihi değişiyor"

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Çağlayan;

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “İnanılmaz bir çalışma var. Zonguldak’ın talihi değiştiren bir çalışma var. 5 yıl bu çalışmalar sürecek. Şimdi belediye başkanlarıda meclis üyelerinde çalışmalarından memnunuz. Bu nokta da biz memnunuz. Bu değerlendirmeleri genel merkezimiz yapacak” dedi.

Başkan Çağlayan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Süreç içerisinde gerekli bilgilendirmeleri yaparız. Pazartesi, Salı, Çarşamba günü Kızılcahamam’da kampa katılacağız. Bizler parti olarak bütün teşkilatlarımız seçimlerden hemen sonra sadece seçimlerde yanına giden değil her dönem vatandaşı ile birlikte olan bir partiyiz. Acısında da üzüntüsünde de hep birlikte olmaya çalışıyoruz. Şuanda biraz zorlanıyoruz. İnanılmaz bir çalışma var. Zonguldak’ın talihi değiştiren bir çalışma var. 5 yıl bu çalışmalar sürecek. Şimdi belediye başkanlarıda meclis üyelerinde çalışmalarından memnunuz. Bu nokta biz memnunuz.

Bu değerlendirmeleri genel merkezimiz yapacak. Sahada başkanlarımızın performansından mutluyuz. Yüzde yüz program icra ettik. Hep birlikteydiler” dedi.

WebmasterWebmaster