SİYASET
Giriş Tarihi : 02-12-2022 10:50

Bu polemik bitmez! Alan ve Kayınova arasında neler oluyor?

Zonguldak Belediye Meclisi CHP Grup Başkan vekili Atınç Kayınova, geçtiğimiz gün Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek ‘Editör Masası’nda Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ı eleşterirek "Beceriksiz, basiretsiz ve çömez" demişti.

Bu polemik bitmez! Alan ve Kayınova arasında neler oluyor?

Dün yapılan Zonguldak Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısının ardından eleştirilerle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Alan, CHP grup sözcüsü Atınç Kayınova için "Ruhsal ve duygusal çöküntü içinde travma geçiriyor" dedi.

Kayınova, dün kendisine Selim Alan tarafından ‘Ruhsal ve duygusal çöküntü’ tanısının koyulması yönünde yapılan açıklamaların ardından Atatürk Devlet Hastanesi Psikiyatri servisine davet etmişti.

Bugün CHP İl Başkanı Murat Pulat ile saat 10.00’da hastaneye giden Kayınova, Başkan Alan’ın gelmemesi üzerine yaptığı açıklamada: “Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın, ruhsal yönden bir sorunum varmış gibi kamuoyuna bir açıklaması vardı.  Bende onun üzerine ‘Hadi gel, Atatürk Devlet Hastanesine gidelim. Devletin hastanesi! Sana bir kişilik testi yapsınlar, baksınlar narsistlik, kişilik bozukluğun var mı? Ortaya çıksın. Bu şehir sen Belediye Başkanlığına oturduğundan beri şehri, Türkiye’yi, Zonguldak’ı kendi etrafında dönüyor zannediyorsun ya gelsinler baksınlar! Senin egon hangi düzeyde? Zonguldak’ı yönetebilirmisin, yönetemezmisin! Yönetemediğin çok açık da! Kişiliğine, sağlık sorunlarına bir bakalım o arada bana da hangi testi istiyorsan şeker, idrar, prostat mı bakılacak, kişilik, depresyon testi mi yaptıracaksın ne yaptıracaksan gel yapalım, ben açığım’ dedim! Ben buradayım dedim ve geldim. Atatürk Devlet Hastanesine ben geldim sayın Alan yok! Olacak mıydı? Olmaması beklenirdi! Doktor abisinin tavsiyesi Atınç Kayınova ile uğraşacağına Selim kardeşim sen Zonguldak’ın dertleriyle uğraş. Sen Zonguldak’ta halk otobüsü sorunuyla uğraş. Suya yaptığın zammı halka anlatmakla ilgilen. Zonguldak’ın alt yapısıyla ilgilen! Zonguldak’ta asfalt döktüğünü zannettiğin ama herkesin isyan ettiği durumlarla ilgilen. Hayırdır partin senin kimyanı mı bozdu sen Atınç Kayınova’ya saldırıyorsun? Atınç Kayınova’ya doğruları söyleyince canın sıkılıyor değil mi? Zonguldak senden çok kısa zamanda kurtulacak, İnşallah onu da bütün elbirliğiyle yapacağız. Nasıl olsa bu şehirde bir yıl sonra yoksun. Seni Antalya’nın o güzel ilçenin köyüne yollayacağız. Yolun açık olsun Ömer Selim Alan!”

EditörEditör