SİYASET
Giriş Tarihi : 24-05-2023 17:54   Güncelleme : 24-05-2023 18:03

'Biz her zaman özdeyiz’

Kadın Buluşmasında konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Kadınların mecliste sayısını biliyor musunuz? Bu işin sadece pazarlamasını yaptılar. Biz 50 kadınla Gazi mecliste temsil ediyoruz. Ömer Selim Alan’ın sizlere selamı var. 2 tane kadın meclis üyemiz var. Onlar her zaman sözde biz her zaman özdeyiz” dedi.

'Biz her zaman özdeyiz’

AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları tarafından Alabarina restaurant'ta, ‘Kadın buluşması’ düzenlendi.

Programa, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu ve partililer katıldı.

 

Sayılı; ‘Ülkemizin çağ atlaması için çalışacağız’

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, “Birlik beraberlik ve kadın buluşmamıza hoşgeldiniz. Kadınsız büyümek gelişmek olmaz diyen en büyük sivil toplum kuruluşunun neferleriyiz. AK Partinin gizli kahramanlarıyız. Davamız için büyük sorumluluklar üstleniyoruz. Geçmişten günümüze emeği geçen AK Kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. Muhakkak ki 14 Mayıs’da olduğu 28 Mayıs’da da Türkiye yüzyılında da ülkemizin çağ atlaması için çalışacağız”dedi.

 

Çolakoğlu; ‘Tarih yazan kadrolar buradadır’

 

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “Şimdi nereden başlasam desem AK Parti tariftir. Tarih yazan kadrolarla buradadır. Cumhurbaşkanımız AK Parti kadınlarımız kurmuştur. Haklarınız gerçekten büyüktür. Burada kelimelerle bunu burada anlatamayız. Hem yerel hem genel seçimlerinde sizlerin sahalarda gördük. Bir baktık bir köyde bir evde kapıyı tıklarken gördük. AK davayı Recep Tayip Erdoğan’ı anlatırken gördük. İçinizde dava şuurunu kelimelerle anlatamayız. “

 

Avcı; ‘Durmam yok yola devam’

 

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, “15,5 milyon üyenin 5,5 milyonu temsil eden çalmadık kapı bırakmayan ak kadınlarımız sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 14 Mayıs seçimlerinde siz verdiğiniz kararla birlikte siz durmak yok yola devam. Siz ne dediniz bu şarkı burada bitmez. Aziz ve asil milletimize asla boyunduruk vurmazsınız”dedi.

 

Kaya; ‘Büyük Türkiye yolunu birlikte yürüyeceğiz’

 

AK Parti MKYK Üyesi Dilek Kaya, “Değerli dava arkadaşlarım AK Partii diğer partilerden ayıran özellik kardeşlik hukukudur. Türkiye de siz ak kadınlar girmedik ev bırakmadınız. Gönülden inanıyorum ki yarım kalan işinizi 28 Mayıs akşamı tamamlayarak cumhurbaşkanımızı tekrardan koltuğuna oturtacağız. 2023 giden bu süreçte inandığımız büyük ve Türkiye yolunda hep birlikte yürüyeceğiz”diye konuştu.

Çağlayan; ‘Biz 50 kadınla Gazi meclisimizde temsil ediyoruz’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “İyi ki geldiniz. Yolu güzelleştiren yol arkadaşlarıdır. Ne güzel çalıştınız. Mükemmel bir mücadele verdiniz. Yorulmadan aşkla çalıştınız. Bunun sonucunda Zonguldak’ta aldınız. Şimdi bir işimiz daha var. Tüm dünya da kabul gören bir ilkedir. Şükürler olsun 3 milletvekilimizle Gazi meclisimizde temsil edeceğiz. Bende sizlere kocaman teşekkür ediyoruz. Kadınların mecliste sayısını biliyor musunuz? Bu işin sadece pazarlamasını yaptılar. Biz 50 kadınla Gazi mecliste temsil ediyoruz. Ömer Selim Alan’ın sizlere selamı var. 2 tane kadın meclis üyemiz var. Onlar her zaman sözde biz her zaman özdeyiz" dedi.

 

 

WebmasterWebmaster