GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-08-2023 20:18

Bebek sahibi olmak isteyenler oraya akın etti!

Bebek sahibi olmak isteyen çiftler doğal ürünlerden faydalanıyor. Cinsel gücü arttıran ve şifa deposu olarak bilinen Çakşır otu vatandaşların tercihi haline geldi.

Bebek sahibi olmak isteyenler oraya akın etti!

Zonguldak'ta Bebek sahibi olmak isteyen çiftler aktarlarda satılan Çakşır otuna büyük ilgi gösteriyor. Cinsel gücü arttırmasının yanı sıra şifa deposu olarak kullanılan Çakşır otu Kök ve toz halinde satılıyor. Kök olarak kaynatılmış çıkan suyu bal ile sabah akşam yeniyor. Toz haline getirilirse sabah akşam bal ile şeker kaşığı ile tüketiliyor. 

 

İşte Çakşır otunun faydaları "Çakşır Otu faydaları bakımından geniş bir hedef çeşitliliğine sahiptir. Şifa deposu olarak adlandırılan çakşır otu kökü faydaları; Çakşır otunun afrodizyak etkisi bulunduğu için cinsel gücü artırıcı bir özelliğe vardır. Kısırlık tedavilerine yardımcı olan bu bitkinin sperm sayı ve kalitesini arttırır. Ağrı kesici özelliği ile kas ve kemik ağrılarını azaltır. Sakinleştirici etkisi ile sinir sisteminin işlevlerini düzenlemeye yardımcı olur.Bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücuttaki toksin atımını hızlandırır. Soğuk algınlığı, grip ve nezle gibi hastalıklarla mücadele eder.Enerjiyi artırıp dinçlik sağlar. Sindirimi kolaylaştırdığı için gaz sorunlarına çözüm olur, Hücreleri yenileyici özelliği sayesinde yara ve lekelerin iyileşmesinde rol alır. İştah açarak kilo almak isteyenlere etki eder.

WebmasterWebmaster