GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2023 15:11

Başkan Avcı'dan Kızılay'a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, AK Part Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı ve AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeli Kızılay Başkanı Murat Kanlı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Avcı'dan Kızılay'a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, “Kızılay’ımız daha öndeki adı kuruluşu 1867 yılında Ilah’i Ahmer o dönem Osmanlı zamanında yaralı askerlere hasta askerlere bir örgüt şuanda Allah nasip ederse bu yıl bildiğimiz kadarıyla 155’inci idrak edeceğiz. Bu anlamda kızılayımızla alakalı gurur duyuyoruz. Dünyanın en büyük insani yardım örgütü. Bu anlamda renk din ırk ayırtmeksizin her anlamda insani yardımları biliyoruz. Zonguldakımızla alakalı da şuanda bütün hastanelerimizle alakalı da şuanda ki oranı daha iyi söyleyecektir yüzde doksanını karşıladığımız bir kurumdur. Ben Kızılay Başkanımız Murat Kanlı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Murat Kanlı ise, “Başkanımız kızılay hakkında söylenecek söz bırakmadı. Güzel özetledi. Kızılay’ımız dünyanın en iyi yardım kuruluşu inşallah köprü olmaya devam edeceğiz. Veren elle alan el arasındaki köprülülüğümüz artarak devam edecek”diye konuştu.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

EditörEditör