GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-12-2022 15:33

Başkan Alan'a yetki verildi!

Zonguldak Belediye Meclisi Aralık ayı ikinci birleşimi Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Alan'a yetki verildi!

Mecliste; Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a, Sahil Park'ta bulunan yerlerinin 10 yıllığına ihale edilmesi yetkisi verildi, Üniversiteye öğrencilerine su fiyatlarında %50 indirim yapılması kararlaştırıldı ve belediye ait Zon-Bel şirketini sermayesi arttırıldı. Zonguldak Belediyesi Meclisi'nin Aralık ayı ikinci birleşimi toplandı. Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Başkanlığı'n da gerçekleştirilen mecliste önemli kararlar alındı. ZON-BEL ŞİRKETİNİN SERMAYESİ 100 BİNDEN 350 BİNE YÜKSELTİLDİ Mecliste  Belediyeye alt Zon-Bel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin sermayesinin artırımı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliğiyle kabul edildi. kabul edilen rapora göre şirket sermayesi 100 binden 350.000 liraya yükseltildi. SAHİL PARKTA BULUNAN İŞ YERLERİNİN 10 YILLIĞINA İHALEYE VERİLMESİ YETKİSİ VERİLMESİ OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ Mecliste;  Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” proje kapsamında geçici kabulü tamamlanmış olan ve toplamda 35.906,07m2 yüzölçümlü alan içerisinde bulunan mimari projesinde belirtilen yapılardan Yapı-1A, Yapı-1B, Yapı-1iC, Yapı-2 ve Yapı-3 olarak adlandırılan yapıların ve bağımsız bölümlerin beraber veya ayrı ayrı olmak üzere 10 yıl süresince kiralama ihalesine çıkılması ve kiralama ihalesi kapsamında yapılacak tüm iş ve işlemler için Belediye Encümenine ve Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy bile kabul edildi.. kabul edilen maddeye göre Zonguldak Belediyesi'ne iş yerlerinin 10 yıllığına kiraya verilmek bize de ihale yapma yetkisi verildi.

İKAMETGAHINI ZONGULDAK'A ALAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN SU FİYATLARINA İNDİRİM YAPILACAK

Mecliste Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün 22.11.2022 tarihli ve 58274 sayılı, Su ve Kanalizasyon Hizmetlerinde (Uyulacak Usul Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde değişiklik yapılması talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşüldü. Bu maddede tartışmalar yaşandı. Ak Parti Grup Başkan Vekili Bünyamin Babaiban'ı ile ilgili  Cumhuriyet Halk Partisi grup başkan vekili Atınç Kayınova ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Turgut Aydın tartışmalarda görüş ve önerilerini dile getirdi. Oy birliği kabul edilen maddeye göre ikametgah adreslerini Zonguldak'a kadar üniversite öğrencilerine su fiyatlarında indirim yapılacak.

BELEDİYEDE ÖMRÜ DOLAN ESKİ ARAÇLAR SATILACAK

Belediyede Enerji-Sa'nın trafolar için çizilen uygulama imar planı değişiklik teklifleri oy birliğiyle kabul edilirken son olarak Belediye adına kayıtlı olan 67 AU 739 resmi plakalı, 2011 model, Chevrolet marka, klac tipi, M1 sınıfındaki aracın ekonomik ömrünün tamamlamış olması ve bakım, onarım ve tamir maliyeti sebebiyle satış işlemlerinin icrası için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Bilgi Raporu okundu.
 

EditörEditör