GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-08-2023 19:03   Güncelleme : 07-08-2023 19:07

Başkan Alan; Siz içerdeyken yıkarım

Zonguldak’ta Fevkani köprü altı esnafı ile Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın yaptığı toplantıdan sonuç çıkmadı.

Başkan Alan; Siz içerdeyken yıkarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun geçtiğimiz Cumartesi günü Zonguldak ziyaretinde Fevkani Köprüaltı esnafı bakanla görüşerek ek süre talep etmişlerdi.

Bakan Uraloğlu'dan sonra Fevkani Köprü altı esnafı şimdi de ek süre talebini iletmek üzere Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile bir araya geldi. Fevkani köprüaltında bulunan 96 esnafı temsilen Fevkani Köprüaltı Esnaf Derneği Başkanı Yavuz Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda köprü altı esnafı ziyarette hazır bulundu.

Fevkani köprü altı esnaf Derneği Başkanı Yavuz Yazıcı her bir esnaf olarak sezona hazırlık yaptıklarını ve bunun için Belediye Başkanı alandan Mart veya Nisan ayına kadar ekstra talep edileceklerini belirtti.

 

Ziyaret öncesi açıklama yapan Fevkani Köprü Altı Esnaf Derneği Başkanı Yavuz yazıcı, “Sayın bakanımızla da görüşmüştük geçtiğimiz cumartesi günü, bunun akabinde tekrar esnaflarımızla toplandık. Ve şöyle bir kanıya vardık. En azından fevkanî köprüsüne dayanıksız bir yapı olduğu söyleniyor. Esnaf olarak hepimiz sezona hazırlandık ve yaz sezonu bitirmek için başkanımıza konuşmaya geldik. 2024 Mart-Nisan ayı gibi taşınmayı düşünüyoruz bunu kendisine ileteceğiz" ifadesini kullandı.

Başkan Alan, ise esnaflara ticaretlerini Elmas Park’da yapmaları konusunda öneri sundu. Ancak esnaflar bunu kabul etmeyince toplantı sonuçsuz kaldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın şimdi esnaflarla ilgili nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.

WebmasterWebmaster