SİYASET
Giriş Tarihi : 13-04-2023 18:22

Avcı görevi Çağlayan’a bıraktı

AK Parti önceki dönem İl Başkanı ve birinci sıra milletvekili adayı Muammer Avcı, parti binasında devir teslim töreniyle Teşkilat Başkanı Mustafa Çağlayan’a görevi teslim etti.

Avcı görevi Çağlayan’a bıraktı

Teslim töreninde, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Milletvekili adayı Dilek Kaya, milletvekili aday adayları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Konuyla alakalı açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Az önce il başkanımızdan ve şimdi milletvekilimizden görevi teslim aldık. Bugün genel merkezimizden teşkilat başkanımız Erkan Kandemir, yetkilendirme yazısını tarafımıza ulaştırdı. Bu görevi tebliği etti. Bugün itibariyle görevimize başlamış bulunuyoruz. Kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarımızla teşkilatımızla bir hedefimiz var. Belediye başkanımız milletvekillerimiz burada. Bizler hedef uğruna mücadele eden insanlarız. Bir dava uğruna da mücadele eden insanlarız. Bu mücadelemizi sürdüreceğiz. 2002 yılında ilk görevimiz sandık müşahitliği idi. O günden bugüne kadar hizmetin içerisinde olan kardeşinizdim. Zaten yakınende tanıyorsunuz. İlçe başkanlığı yaptığım dönemde de tanıyorsunuz. Bu çalışmaları ileriye götürmek için çalışacağız. Zonguldak’ın aldığı hizmetlerin taçlanmansı içinde Zonguldak’tan AK Partinin milletvekilleri olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine Gazi meclisimize dört tane temsilci gönderme hedefimiz var. Bu bizim için uzak bir hedef değil. Listeleri gördüğümüz de çalışmaları gördüğümüz de Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde azmi çalışkanlığı duruşu azmi dört milletvekili uzak değil. Çünkü yaptıklarımız var yapacaklarımız var. Kimsenin anlatacağı birşey yokken bizim anlatacak çok şeyimiz var. Bu hizmetleri yapan belediye başkanlarımıza milletvekillerimize arkadaşların huzurunda çok teşekkür ediyorum. Doğru adımlarla yola devam demiştim, şimdi doğru adamlarla yola devam diyoruz. Adaylarımıza sıkı sıkı destek olmaya davet ediyorum. Listelerimiz açık ara önde. Bölgesel kabiliyetleri Tecrübeleri Diğer İl başkanlarını görüyorsunuz listelerine itiraz edecekler. En son Cumhuriyet Halk Partisi kendi açıklaması vadi bölgesini yok saydılar dedi” şeklinde konuştu.

 

WebmasterWebmaster