SİYASET
Giriş Tarihi : 26-04-2023 15:09

‘Artık ülkemizi doğalgazla ısıtıyoruz’

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan parti binasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

‘Artık ülkemizi doğalgazla ısıtıyoruz’

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Zonguldak’tan ülkemizi kömürle ısıtıyorduk artık doğalgazla ısıtıyoruz. Ülkemizin kaderini değiştiriyoruz. Evlerimizde doğalgazı ortalama 25 metre küp doğalgazı 1 yıl boyunca bedava kullanacak. Önümüzde ki ayda 1 ay bedava kullanacak”dedi.

 

 ‘Doğalgazı çıkarmak özveri işi’

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Biz İl başkanı görevi aldıktan sonra ilk buluşmamız. Uyum içerisinde çalışmalar yaparız. Bu biraya gelmemizin sebebi doğru bilgilendirme. Hepimizin bildiği gibi ayın 20’si perşembe Cumhurbaşkanı yerli ve milli gazı devreye aldı. Artık karaya çıkardı. TPO lojistik merkezine aldı. Doğalgazı çıkarmak özveri işi. Şükürler olsun çok da güzel bir program oldu. Gayret gösteren teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Milletimize doğalgazımız hayırlı olsın. Zonguldak’tan ülkemizi kömürle ısıtıyorduk artık doğalgazla ısıtıyoruz. Ülkemizin kaderini değiştiriyoruz. Evlerimizde doğalgazı ortalama 25 metre küp doğalgazı 1 yıl boyunca bedava kullanacak. Önümüzde ki ayda 1 ay bedava kullanacak”dedi.

 

‘TTK’yı güçlendirmeye devam ediyoruz’

 

Türkiye Taşkömürü Kurumunu güçlendirdiklerini ifade eden Başkan Çağlayan, “Türkiye Taşkömürü Kurumumuza bin işçi alımı vardı. Cumhurbaşkanımız bunu iki bine çıkardı. İki bin işçi Zonguldak’a hayırlı olsun. Nasıl olacağı konusu çok önemi. Kurumumuzun en faydalı şekilde çalışmalar sürüyor. Bölge insanımızın hemşirelerimizin nasıl faydalanacağı çalışmaları sürüyor. Geçmişi hatırlatsak TTK’ya kapatacak dediler. Biz güçlendirmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin kuzeyin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz”diye konuştu.

 

‘İçişleri Bakanımız Zonguldak’a gelecek’

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Zonguldak’a geleceğini söyleyerek, “Alaplı tünellerimiz bitirildi. Kilimliye Zonguldak’a bağlayan gönlümüzün yakınlığı kadar bazen de çok sağlıkla Kilimli’ye yaklaştık. Truzim yatırımlara ilgili açıklamalar oldu. Aynı zamanda sosyal konut hamlemiz vardı. Yatırımlarımız son derece hızlı şekilde devam ediyor. 423 yataklı Atatürk Devlet Hastanesi bitti. Köylerimiz fırsat kalkınma desteklerinden faydalanıyor. Biz aile kavramını önemseyen bir partiyiz. Aile koruma kalkanınile ailelerimiz daha güzel hissedecek. Aile ve Gençlik Bankaları kurulacak. Gençlerimiz yüksek öğrenimdeki cep telefonu bilgisayar tablet vergi muafiyetini getiriyoruz. Futbol sahaları ile hizmetleri olmuştu. Ülkemizde şehrimizde yapılanları sığdırmak mümkün değil. Bu faydanın devam etmesinin sebebi sonucu da hemşirelerimizin oyuna bağlı.İçişler Bakanımız Süleyman Soylı 5 Mayıs Cuma günü Zonguldak’ta olacak”şeklinde konuştu.

 

‘Posbıyık’a nezaket ve taziye ziyaretinde bulunduk’

 

Başkan Posbıyık’ı nezaket ziyareti yaptıklarını ifade eden Başkan Çağlayan, “Halil Posbıyık’ı nezaket ve taziye için ziyaret ettim. Seçimlerin centilmence geçmesi konusunu ilettik. Kendisini de aynı düşünceleri iletti. Buranda yine söylüyorum 15 14 Mayıs’dan sonra zaferimiz perçinlenecek devam edecek.”

 

‘Cumhurbaşkanımız midesinden rahatsızlık geçirdi’

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan,”Cumhurbaşkanımız rahatsızlık geçirdi. Midesinden rahatsızlık geçirdi. Cumhurbaşkanımız milletinden gücünü alıyor. Onla çalışan basın mensuplarını da anlatıyor. Böylesine milletine bağlı aşkıyla çalışan biri. Allah şifa versin yarın programlarına devam edecek” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

WebmasterWebmaster