GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-05-2024 15:53   Güncelleme : 29-05-2024 16:18

Albay Yalınkılıç: Gazetecilerin Desteğini Görüyoruz

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) ziyaret etti.

Albay Yalınkılıç: Gazetecilerin Desteğini Görüyoruz

Zonguldak basınından övgüyle söz eden il jandarma Komutanı kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Moral ve motivasyon açısından sizin yazdığınız, çizdiğiniz, zikrettiğiniz hususlar bizim için çok kıymetli” dedi. 

Zonguldak il jandarma Komutanı kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç’ı ZGC’de Başkanı Derya Akbıyık ve gazeteciler karşıladı.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık 35. olağan genel kurul ve çalışmalar hakkında Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç’a bilgi verdi. 

Zonguldak basın kuruluşlarından ve basın mensuplarından memnun olduğunu söyleyen Zonguldak il jandarma Komutanı kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, “Kongreye pazar günü katılamadım. Bugün de sizleri ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum, kıymetli başkanım. Üç yıldır sizin her zaman desteğinizi yanımızda hissettim. Bundan dolayı bütün gazeteci arkadaşlarımıza, çalışanlarımıza, emektarlarımıza hepsine çok teşekkür ederim. 

Samimiyetle söylüyorum her zaman desteğinizi ben hissediyorum. Yani hem şahsım adına hem jandarmamız adına. Bu da Zonguldak'ı sevmemi bir artırıyor.

Çünkü gerçekten önemli bunlar. Moral ve motivasyon açısından sizin yazdığınız, çizdiğiniz, zikrettiğiniz hususlar bizim için çok kıymetli. Ben her zaman diyorum, ben bütün arkadaşlarımızdan memnunum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizin huzurunuzda. Güzel çalışmalar yaptık, hala da devam ediyoruz buna. Türkiye genelinde de kendi kurumsal anlamda iyi bir pozisyonda olduklarını biliyorum.

Siz ekmeğinizin peşindesiniz. Neticede burası sizin ekmek teknez. Bütün arkadaşlarıma her zaman ben bunu söylüyorum. Yani bırakın herkes kendi işini yapsın. Ekmeğinin peşinde koşuyor. Her zaman içimizde memnun olup tasvip ettiğiniz ve etmediğimizi çıkabilir. Normaldir. Benim personelimin içinde de vardır. Normaldir. Ama bu camiaya baktığınız zaman herkes kendi işini yapıyor. Ekmeğinin peşinde. Ben olaya böyle bakıyorum. Zonguldak'a herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. Tabii ki herkes aynı yerden bakmıyor. Bu da normaldir. Herkesin derdi Zonguldak aslında. Hepimizin derdi Zonguldak. Yani bu şehrin hak ettiği yerde olması en çok bizi sevindir” dedi.

WebmasterWebmaster