SİYASET
Giriş Tarihi : 31-05-2023 12:07

'AK Parti’nin Bayrağını Çatalağzı ve Muslu’ya dikeceğiz’

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, seçim çalışmalarını ve yapılan çalışmaları değerlendirdi.

'AK Parti’nin Bayrağını Çatalağzı ve Muslu’ya dikeceğiz’

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci,”Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu seçimde kaybeden yok 85 milyon kazandı. Vatandaşlarımız istihdam yürüsün dedi, bağımsızlık sürsün dedi, vatandaşlarımız tekrardan Cumhur ittifakını bu ülkenin başına getirdi. Bizde olan belediyeler başarıyı elde etmişlerdir”dedi. 

Başkan Demirci, ayrıca önümüzde ki belediye seçimlerinde 2 hedeflerinin olduğunu söyleyerek, AK Parti bayrağını Çatalağzı ve Muslu’ya dikeceklerini açıkladı.

‘85 milyon kazandı'

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, “İlk önce bu zaferi yaşayan Cenab-ı Allah’a hamdı senalar olsun. Onun dışında sayın cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Onun dışında cumhur ittifakının teşkilatlarına temsilciliklerine teşekkür ediyorum. Bu zaferi onların emekleri ile gayretleri ile aldık. Sandık başında duran müşahitlere teşekkür ediyoruz. Bu teşkilatın gençlik kollarına kadın kollarına teşekkür ediyoruz. Bu seçimde bizlere destek veren belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz bir ekibiz bu bir ekip çalışması. Zaferin ülkemize hayır getirmesini diliyorum. Sayın cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu seçimde kaybeden yok 85 milyon kazandı. Vatandaşlarımız istihdam yürüsün dedi, bağımsızlık sürsün dedi, vatandaşlarımız tekrardan Cumhur ittifakını bu ülkenin başına getirdi. Bizde olan belediyeler başarıyı elde etmişlerdir. Hizmet etmek için en güzel şekilde çalışmalardır. Artık cumhurbaşkanımızın deyimiyle durmak yok yola devam. Bütün belediyelerde vatandaşın arasında olarak hizmet etmeye devam edeceğiz.”

‘Gelmeyecek denilen doğalgazı Gelik’e getirdi'

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin’in gelmeyecek olan doğalgazın Gelik’e getirdiğini ifade eden Başkan Demirci, “Kilimli’de hizmet olarak artık bir birimizin peşindeyiz. Sahil yolu tünel projelerimiz var. Muslu-Göbü, Göbü-Türkali arasında tünel çalışmalarımız var. Sokaklarda devam eden doğalgaz çalışmalarımız var. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bölüm yolumuzu bitirdi. Kilimli belediye başkanımız Hizmetleri devam ediyor, bizde arkasındayız. Burada çok büyük özveri ile çalışan her zaman unutulmuş olan belediye başkanımız Burhan Sezgin başkanımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yokluk için varlığını gösteren bir belediye başkanımız. Gelmeyecek denilen doğalgazı Gelik’e getirdi”dedi.

 

'Aldığımız oy bizleri tatmin etmedi'

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, “

Milletvekilimiz Polat Türkmen’in deyimi ile cevap vereyim. Aldığımız oy tabi ki bizi tatmin etmedi. Çünkü muhalefet kanalıyla aramızda fazla bir fark yok. Polat ağabey her zaman şunu söyler bize. Seçmenin sizi tercih ettiğinden değil, muhalefetten aldığınız oy seçmenin sizi tercih ettiğini gösterir. 8 bin küsür tane aldığımız oy var. AK Parti bizi tercih etti. Muhalefetten de oy alabilseydik bizleri daha yukarıya taşıyabilecekti. Vatandaşlarımızın arasında olmaya gayret ettik. Kilimli küçük yer herkesin gönlünde yatan bir Aslan var”diye konuştu.

''2 tane hedefimiz var’

2 tane hedeflerinin olduğunu ifade eden Başkan Demirci, “Bizim bu koltuğa geldiğimiz de ilk önce hedefimiz Kilimli belediyemizi almaktı. Kilimli Belediyesini aldık. Bizim artık iki tane hedefimiz var bir Çatalağzı bir Muslu. Buraları mutlaka alacağız. İyi bir çalışma yapacağız. AK Parti’nin bayrağını mutlaka Çatalağzı ve Muslu’ya dikeceğiz”şeklinde konuştu.

 

 

WebmasterWebmaster