GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-08-2024 15:18

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı, 23. Yılını Kutladı

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı tarafından AK Parti’nin 23’üncü kuruluş yıldönümü kapsamında öğretmen evinde program düzenlendi.

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı, 23. Yılını Kutladı

Programa AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, belediye başkanları, meclis üyeleri, kurucu il, ilçe başkanları, önceki dönem milletvekilleri ve partililer katıldı. 

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan 

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 

“Kuruluşumuzdan bugüne kadar emek vermiş zaman vermiş yol arkadaşlarım hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 

Partimizin doğum günü etkinliğine hoşgeldiniz. Kuruluş döneminde o zamanlarda akıllı telefonlar yoktu. Sosyal mecra çok etkin değildi. Hatırlanması için böyle bir video gerçekleştirdiler. AK Partimizin 23’üncü yıl dönümü. AK Parti mazlum coğrafyalar sesli ve sessiz devrim yapmışsa sizin sayenizde. Sizlerle bu sofrayı paylaşmaktan onur duyuyoruz. Siz büyüttünüz. Sizlerin emanetçisiyiz. İyi ki varsınız. Bu kardeşiniz sizlerden emaneti devralan kardeşiniz olarak her daim sizin emrinizdedir. El ele kol kola yolumuz uzun” dedi. 

Ardından protokol üyelerinin katılımıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı 23’üncü yıla özel pasta kesildi. 

Programın son bölümünde ise kurucu ilçe ve il başkanlarının konuşmalarıyla birlikte, genel merkezin kuruluş programına canlı katılarak program sonlandırıldı. 

WebmasterWebmaster